BLOGMAS | December Planning


Heey! Aangezien ik natuurlijk niet echt vlog (eerlijk gezegd nog nooit gedaan), wordt het een beetje lastig om vlogmas te doen, maar we kunnen natuurlijk wel blogmas doen! En aangezien vlogmas op 2 december begint vond ik het ook leuk als mijn blogmas op 2 december begint, ahah. Vandaag ga ik het hebben over mijn december planning!Blogmas
Ik heb het er al een klein beetje over gehad natuurlijk in het begin van het artikel, maar ik ga dus blogmas doen! Dat betekent dat er elke dag tot 24 december een artikel (of video) online komt! En hoe kan je dit nou beter beginnen dan met een december planning! Mocht je trouwens nog speciale wensen hebben voor een artikel, laat ze dan vooral achter in de reacties!

Blogilates December Calander
Ja hoor daar gaan we weer! Vorig jaar heb ik de beginners kalender gedaan en die van januari tot maart. En ik vond het eigenlijk wel weer eens tijd dat we gingen bewegen. Cassey haar workouts zijn ontzettend leuk en haar video's zelf ook altijd! Ik kan zelfs uren haar video's kijken zonder iets te doen, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gister was het natuurlijk 1 december dus ik heb er nu al een dag op zitten en ga vanmiddag die van vandaag doen, maar ik voel de spierpijn al hoor!

I Love Beauty Event
Ook ga ik 12 december naar het I Love Beauty Event met Isa! Isa is het meisje met wie ik naar Florida ben geweest, mocht iemand dat nog niet weten. Daarna gaan we nog even lekker Utrecht in en winkelen, high tea doen etc. Je kunt er volgens mij nog steeds tickets voor kopen als je er ook heen zou willen! Er komen allemaal leuke merken en je kunt er allerlei workshops doen! Natuurlijk ga ik hier ook nog een artikel overmaken met leuke foto's!

Kerst met vriendinnen
Dit is ondertussen echt een traditie van ons geworden! Elk jaar gaan we met zijn alle lekker eten en cadeautjes aan elkaar geven, met lootjes en een gedicht, zo doen we dat dit jaar gewoon weer! 18 December komen ze hier en gaan we allemaal leuke dingetjes doen! Dus daar heb ik al heel erg veel zin in!

Werken
Ik heb vorige week gesolliciteerd bij Lief Lifestyle en mag deze week op sollicitatie gesprek komen, dus wie weet werk ik binnenkort weer. Ik heb van mei tot eind september gewerkt bij La Place, maar ik ben eigenlijk wel blij dat ik daar weg ben en dit lijkt me echt super leuk!

Dit zijn een beetje de hoogte punten van mijn december!

Wat zijn dingen die jij deze december gaat doen?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Wat leuk dat je misschien bij Lief gaat werken! Heb je er al wat over gehoord? En ik zou wel graag een artikel/video willen over het I Love Beauty Event en je kerstparty :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je het vraagt! Ze gaan morgen terugbellen en vertellen of ik aangenomen ben of niet :). Ik ga daar ook zeker een artikel over maken, misschien ook zelfs wel een video :)

      Verwijderen

Een reactie posten