BLOGMAS | Cadeautjes inpakken inspiratie


Joehoe vandaag is alweer dag twee van blogmas! Aangezien het bijna Sinterklaas is, maar ook alweer bijna kerst leek het mij wel leuk om jullie wat leuke inpakideetjes te geven. Zo straat je cadeautje mooier onder de kerstboom of in de zak van sinterklaas en zwarte piet en dat is natuurlijk veel leuker om open te maken! Wil je nog wat leuke inspiratie op doen? Lees dan snel verder!


Dit is de perfecte oplossing als je geen kerstcadeaupapier kunt vinden. Met rood en groen lint en rood cadeaupapier kom je ook al heel ver! Natuurlijk kun je ze ook nog helemaal vol plakken met kerststickers en van die leuke labels met bijvoorbeeld de naam er op of misschien wel met een leuke rijmpje waardoor ze misschien kunnen raden wat het is.

Oh My God dit is zo leuk! Als ik dit zou krijgen zou ik echt oprecht heel gelukkig worden. Kijk dan hoe leuk het er uit ziet! Je kunt natuurlijk het lintje ook vervangen door een iets meer kerstachtig lintje, maar kijk hoe schattig.

Natuurlijk kan het ook wintergerelateerd zijn in plaats van kerst! Met blauw, grijs en wit kom je al een heel eind! En natuurlijk zo'n leuke sneeuwvlok is ook altijd leuk. Hier word je toch gewoon meteen gelukkig van of ben ik de enige die hier oprecht heel erg blij van wordt?

Leuk leuk leuk! Ik heb een zwak voor die sneeuwvlokjes! Je kunt ze zelf maken met stikkers of met verf. En natuurlijk kunnen er er va die leuke kaartjes aan maken! Love the kaartjes.


Natuurlijk kun je er ook altijd een kerstbal aan hangen want kijk hoe leuk dat er uit ziet. Verder doen zilver en goud het altijd goed!  Je kunt meteen zien hoe effen cadeaupapier er toch meteen heel feestelijk en leuk er uit ziet! Dit schreeuwt voor mij echt kerst haha

Weet jij al hoe je je kerstcadeautjes gaat inpakken?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Inpakken is altijd zo leuk om te doen! Ik ga mijn kado's dit jaar denk ik in een mason jar inpakken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke ideetjes! Hier kan ik zeker wat mee :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten