Tag | The Bloggerslife

De laatste keer dat ik een tag deed was in augustus, dus ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe tag! Ik was dinsdag lekker blogjes aan het lezen toen ik bij Bianca van BEBEAUTYLISH een hele leuke tag zag genaamd "The Bloggerslife". Zoals de naam al zegt gaat het over het blogleven! Dus ben je benieuwd naar mijn blogleven? Lees dan snel mee :)Hoe lang blog je al?
10 november bestond mijn blog precies twee jaar. Dus vandaag bestaat hij twee jaar en twee dagen, haha. Eigenlijk is het best erg, want ik was het dinsdag een soort van vergeten en kwam er pas om 15.00 achter, haha.

Wat vind je het leukste aan bloggen?
Foto's maken, lekker schrijven en leuke mensen ontmoeten. Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om dingen te schrijven of om foto's te maken en dat ik dat nu in een combinatie kan doen vind ik super leuk!

Wat vind je het minst leuk aan bloggen?
Er is niet echt een specifiek ding dat ik denk, mhh dat vind ik niet leuk. Er zijn wel dingen die me storen, bijvoorbeeld als mensen elkaar niks gunnen of van die nutteloze gemene reacties achter laten. Als je niks leuks te zeggen hebt, zeg dan ook gewoon niks :)

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld op een artikel?
Ergens tussen de 1 en de 10, haha. Het zijn er niet veel, maar ik ben blij met elke reactie die ik krijg :)

Welke camera gebruik je?
De Cannon 550D en het is echt mijn babytje!

Heb je je layout zelfgemaakt?
Zelf aangepast, telt dat ook? Haha. Ik ben niet zo goed in zelf layouts maken, ondanks ik het wel heel graag zou willen kunnen. Nog maar even flink oefenen dan he!

Hoeveel artikelen staan er online?
400 ongeveer. Poeh dat is best veel, haha. Er zijn in totaal meer artikelen, maar ik heb een deel offline gehaald van twee jaar geleden gewoon omdat ik het eigenlijk om te janken vind als ik het nu lees, haha. Maar goed ik begon toen ook pas net, dus mag op zich wel :)

Natuurlijk mag je deze tag overnemen! Ik ben namelijk erg benieuwd naar jullie antwoorden,

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Leuk om te lezen. Ik blog inmiddels ook twee jaar en vind het zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Poeh twee jaar alweer! Dat is best lang! Kom net kijken met mijn 4 maandjes haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja het is eigenlijk ook best wel lang! Ach zo lang je het maar leuk vindt toch?!

   Verwijderen
 3. Leuke tag, ik wist niet dat je al twee jaar aan het bloggen bent: echt lang, wat een mijlpaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten