Hiep Hiep Hoera mijn blog is vandaag 2 jaar!


Hiep hiep hoeraaa! Mijn blog bestaat vandaag alweer twee jaar! Wat gaat de tijd toch eigenlijk snel.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik het een soort van klein beetje vergeten was, maar kwam er gelukkig nog op tijd genoeg achter toen ik mij opeens bedacht had dat er wat was op 10 november. NATUURLIJK DE VERJAARDAG VAN MIJN BLOG!

Toen ik 15 was leek het mij toch een goed idee om mijn eigen blog te beginnen. Ik was altijd al dol op schrijven van dingen en in die periode had ik ook een grote verslaving aan blogs lezen. Ik noemde mijn blog "The Moments of Today", omdat het belangrijk is om te genieten van de momenten van vandaag. Ja de toekomst is natuurlijk spannend, maar het loopt toch altijd anders dan je in je hoofd gepland had en het verleden kan heel moeilijk zijn geweest, maar het enige wat je daar mee kan doen is er van proberen te leren.

Ik vind bloggen het leukste wat ik op dit moment doe. Normaal was dat natuurlijk ook nog hockey, maar aangezien mijn lichaam niet helemaal functioneert zoals het de bedoeling is kan dat niet meer. Bloggen is een heerlijke bezigheid om te doen. Eerst een ideetje bedenken, dan foto's maken, tekst schrijven en dan uiteindelijk zie je het een geheel worden, waar je soms zo ontzettend trots op bent dat je het het liefst aan de hele wereld laat zien!

Ik ga mezelf maar eens even wat lekkers geven, want dat verdien ik wel op een verjaardag haha!

Ook wil ik jullie even allemaal bedanken voor de lieve reacties altijd! Jullie zijn stuk voor stuk top :D

xx Floor

Reacties

Een reactie posten