HAPPY BIRTHDAY TO ME

Vandaag precies 17 jaar geleden werd ik geboren, wat betekent dat ik alweer 17 jaar op deze wereld rond huppel. Vandaag komt er gezellig allemaal familie langs en in de avond ga ik lekker uiteten! Ben gister druk bezig geweest met het bakken van taarten, want ja bij een verjaardag horen nou eenmaal taarten. Als jullie het leuk lijkt kan ik de recepten wel eens met jullie delen :). En aangezien je maar 1x in je leven 17 wordt heb ik vandaag 17 feitjes over mij voor jullie.


1. Deze weten de meeste waarschijnlijk wel al, maar ik ga het toch nog even zeggen: ik ben dol op One Direction en Little mix.

2. Ik lust geen maar dan ook echt absoluut geen chocola.

3. Mijn lievelingskleuren zijn roze en kaki groen.

4. Ik kijk misschien iets te vaak en iets te lang YouTube filmpjes.

5. Het meest gelukkig maak je mij met een aardbeien taart!

6. Ik ben 10 dagen te vroeg geboren, anders was ik op 11 november jarig!

7. Ik houd van films die gebaseerd zijn op de boeken van Nicholas Sparks

8. Ik ben 164,5 cm, had wel wat groter gemogen, haha.

9. Oh en de giller van dit lijstje, ik heb schoenmaat 35

10. Ik heb een obsessie voor lipstick

11. Ik heb dit jaar een een paar echt hele leuke mensen leren kennen! Onder andere Isa, Kyra, Rebecca, Sanne en Femke. En eigenlijk iedereen die ik in Florida ontmoet heb!

12. Ik vloog dit jaar voor het eerst naar Amerika in mijn eentje. Eigenlijk is het zo: ik vloog voor het eerst, ik vloog voor het eerst in mijn eentje, ik vloog voor het eerst naar Amerika en ik vloog voor het eerst in mijn eentje naar Amerika. Ja, precies zo.

13. Ik zou zo graag de hele wereld rond willen reizen!

14. Ik zit in 5VWO met profiel NG (walgelijk)

15. Ik wil zo graag een keertje met kerst naar Disneyland, Londen en New York.

16. Ik ben dol op jurkjes

17. Ik kan niet wachten om straks alle taart op te gaan eten haha!

Dit waren dan 17 feitjes over mij, zo hebben jullie mij weer een beetje beter leren kennen. (Tenzij je stalker skills hebt en je dit allemaal al wist)

Fijne zondag nog iedereen!

Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten