De Perfecte Makkelijke Party Snacks


Heey! Zoals de meeste van jullie wel weten was afgelopen zondag mijn 17e verjaardag en bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een feest! Mijn feest voor mijn vriendinnen is zaterdag en ik heb heel tumblr en pinterest afgezocht naar leuke snack ideetjes, die je zelf kunt maken (of kopen als je geod kan zoeken). Dus wil je ook wat inspiratie op doen? Lees dan snel verder :)
Marshmallow's je kan er zo ontzettend veel leuks mee doen! Een stokje er in prikken, door glazuur/gesmolten chocolade halen en dan in de dip naar keuze geeft al een super leuk effect! Door aan het stokje nog een cupcake vormpje te rijgen krijgt je nog een leuke ballerina en je kan natuurlijk er ook altijd nog kerstmannetjes voor maken, door er een aardbei op te doen en een klein beetje slagroom om het af te maken!

Met gesmolten chocolade kan je zo veel! Je kunt zo ongeveer alles wat je er in wil dippen en dan vervolgens de leukste decoratie overheen strooien. Je kunt elke kleur chocola krijgen door witte chocola te smelten en er een beetje kleurstof doorheen doen! Je kunt het bijvoorbeeld over popcorn doen en dan krijg je roze popcorn, hoe vet is dat? Natuurlijk kun je ook bijvoorbeeld van die kleine pretzels in dippen of natuurlijk aardbeien!


Cupcakes kunnen altijd, maakt niet uit welk thema of wat voor feestje je hebt! Je kunt ze namelijk zo decoreren tot dat het helemaal bij jouw feest past. Er zijn honderd duizenden cupcake recepten, versierdingen, versiertips, toppings. Je kan hier echt uren mee variƫren.

Natuurlijk kan het ook zijn dat je een paar gezonde/hartige snacks wil! Sowieso is fruit dan altijd een goede oplossing. Ik vind het altijd heerlijk om komkommer te eten, of het nou een feestje is of niet, haha. Je kunt bijvoorbeeld komkommer met cream cheese en zalm spiesjes maken. Maar een plakje komkommer uitsteken met zo'n koekjesuitsteker is natuurlijk ook al super leuk! En zo zijn er nog duizenden andere dingen die je kan doen qua hartig/gezond. 

Wat is een party snack die bij jou altijd standaard op een feestje is?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten