Update | Toetsweek, One Direction, Youtube


Heey! Ik vond het wel weer eventjes tijd voor een kleine update aangezien mijn laatste artikel 20-10 was. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort, zeker niet zonder even wat te zeggen. Vandaar dat ik nu even snel dit artikel schrijf om jullie eventjes een beetje bij te brengen! Ben je benieuwd waarom er een tijdje niks op mijn blog was lees dan verder?


Laten we aller eerst beginnen met het gene wat morgen gaat beginnen, mijn toetsweek. Ik móet en wil goede cijfers halen dus daar ben ik sowieso hard mee bezig, op het ene moment wel harder dan op het andere moment moet ik eerlijk toegeven. Nou weet ik niet hoe het met jullie zit, maar als ik een middag geleerd heb, heb ik de rest van de dag nergens zin meer in. Ik had zelfs geen eens meer zin om YouTube te kijken, wat dus echt bijna nooit gebeurt. Niet dat ik elke dag zo goed geleerd had, want anders zat ik nu niet met een soort van lichte paniek dit te typen. Ik weet van mezelf als mijn hoofd er niet naar staat, mijn artikels ook niet leuk zijn om te lezen. Vandaar dat ik er even voor gekozen had om een tijdje niks te plaatsen.

Voor de mensen die mij op twitter volgen en niet van One Direction houden, sorry! Haha. Mijn twitter zit sinds vorige week helemaal vol met One Direction. Dat kwam voornamelijk omdat je van maandag tot donderdag kaartjes kon winnen voor een meeting met One Direction in Londen en ik als fan wilde dat natuurlijk winnen. Elke avond om 19.00 gingen ik en een paar van mijn vriendinnen weer helemaal dood om te hopen dat onze naam genoemd werd, wat natuurlijk niet gebeurt is. Nu we het toch over One Direction hebben, heeft iemand de Perfect Music Video gezien? Zo ja, wat vond je er van? Ik vind hem echt geweldig en hij is zwart wit en ze zijn allemaal zo mooi! En dan hun liedje "Home", nou speel dat maar op mijn begrafenis want ik ben niet oke! Oh en nog meer One Direction, Louis was bij X Factor en jdalkfnwefm,zd cajkf. Ja dat lijkt me de beste manier om dit gepraat over One Direction op te houden!

Het positieve aan een tijdje niks plaatsen is dat ik wel even een paar leuke nieuwe YouTubers met jullie kan delen die ik de afgelopen week/weken ontdekt heb. Ik ben sowieso helemaal fan van msjustjonii, die meid is echt geweldig. Ik vind haar Vlogtober echt ontzettend leuk, gewoon omdat we eigenlijk best veel dingen gemeen hebben. Dus als je haar niet kent moet je d'r zeker even checken! Lethargicbianca, wat kan ik ontzettend lachen om die meid! Zeker haar reactie video van de One Direction Perfect Music Video is geweldig, ik heb echt in mijn broek gezeken van het lachen. Oh en ik beloof je bij deze dat ik niet zo hard zat te gillen hoor. Verder heeft ze ook gewoon hele leuke video's waar ze gewoon lekker haar gekke zelf is en dat heb ik wel nodig af en toe! En als laatst LucyAndLydia, ik vind deze meiden zo mooi! Daarnaast hebben ze altijd hele leuke "Get The Look..." video's of gewoon andere heerlijke make-up/outfit video's en natuurlijk een paar vlogs kunnen ook niet ontbreken.

Voor de rest heb ik de afgelopen tijd niet heel veel met mijn leven gedaan, ondanks dat ik van elke dag nu mijn laatste dag beleef als 16 jarige, want word zondag alweer 17. Oh ik heb natuurlijk gister de EMA's gekeken en Tori Kelly was on point, work it girl! En dan lijkt het mij handig als ik nu maar eens ga slapen aangezien ik morgen de hele dag moet gaan leren... Morgen komt er trouwens een gastartikel (A Travel Through Minds) online van een blogger die jullie misschien wel kennen, dus als je daar benieuwd naar bent moet je morgen even mijn blog in de gaten houden (of mijn twitter/bloglovin).

Ik hoop jullie op deze manier weer even bij gepraat te hebben! Ik doe mijn best om artikels te plaatsen, maar er is even tot maandag volgende week niet echt een vast schema.

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Tori Kelly is zo geweldig inderdaad! Al haar nummers vind ik leuk <3. Heel veel succes met je toetsweek, het komt vast goed :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten