Review | Zoella Foam Sweet Foam


Heey! Vandaag heb ik weer een review over een product van een van mijn favoriete (of eigenlijk gewoon mijn favoriete) YouTuber! Iedereen kent vast wel de mooie Zoe Sugg (Zoella) en zo niet, haha je weet wat je te doen staat! Ik ben zo dol op die meid en wilde altijd al iets van haar producten kopen en dat heb ik dus laatst ook gedaan! Ben je benieuwd wat ik vind van deze "Foam Sweet Foam" Shower Gel? Lees dan snel verder!

Laten we maar gewoon eerst beginnen met de verpakking, want die vind ik toch zo ontzettend leuk! Roze met mintgroen, mijn favoriete kleuren! Als je dit ziet wordt je eigenlijk toch meteen blij? De dop sluit goed, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat hij wat gaat lekken. Oh en hoe leuk is die naam trouwens, Foam Sweet Foam.Over de douchgel: Zoella Sweet Foam Shower Gel is a foaming gel that will help soften and soothe the skin with extracts of Acai and Blueberry, while the fresh fragrance leaves you feeling instantly energised! Simply gel-icious!

De geur van deze douchegel is zo goddelijk, maar zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik ontzettend slecht in het omschrijven van geuren. Ik kan er de hele dag aan ruiken zo lekker vind ik het! Het is aanwezig maar niet te aanwezig.


Het is een hele lichtroze/transparante gel die onder de douch een beetje gaat schuimen. De geur is zoals ik net al zei echt goddelijk. Je hebt helemaal niet zo veel nodig per douch beurt, dus dat scheelt weer! Ik vind deze douchegel dus echt geweldig, alles er aan bevalt me gewoon heel goed!

Je kunt de producten van Zoella kopen in de Britste drogisterijen, maar gelukkig ook via www.feelunique.com. De douchegel is niet eens zo duur, hij kost maar €4,87.

Heb jij al iets van de producten van Zoella geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. ohhh zo benieuwd naar deze! ik heb de vorige douchegel gehad, die rook ook zo lekker <3!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten