Review | Tanya Burr Lipgloss Berry PickingHeey! Vandaag heb ik weer een review voor jullie en dit keer van een lipgloss. Het is een lipgloss die gemaakt is door Tanya Burr, een van mijn favoriete (Britste) YouTubers. Ik vond ook de perfecte achtergrond voor deze lipgloss, want het is namelijk de kaart van Londen waar ze woont :D (oké, ik ben waarschijnlijk de enige die het wat boeit en er ook nog blij van wordt, haha) Naast Lipgloss heeft ze ook nog oogschaduw, nepwimpers, blush/highlighter/bronzer, nagellak. Ben je benieuwd wat ik van deze lipstick vind? Lees dan snel verder!

 Als eerst vind ik dat de verpakking even een applaus verdient! Ik vind hem echt prachtig. Zo had ik hem gister ook mee naar school en dachten sommige van mijn vriendinnen dat ik weer eens 40 euro voor een lipgloss had uitgegeven (heb ik overigens nog nooit gedaan hoor, maak je daar geen zorgen over). Ik vind het goud van de dop echt heel luxe overkomen en dat hartje is natuurlijk altijd leuk! Ik heb de lipgloss in de kleur Berry Picking, maar er zijn nog 10 andere kleurtjes! Zo is er dus voor iedereen wel een kleurtje die zich aanspreekt. Ik ga het gewoon nog een keer zeggen, die verpakking! De lipgloss bevat een sponsapplicator die heel gemakkelijk en fijn aanbrengt. Ook houdt de dop gewoon fijn vast en het is echt wel een plezier om op je lippen te smeren hoor!


De dekking vond ik ook erg goed voor een lipgloss! Er komt heel veel kleur vanaf, die je ook nog eens kan opbouwen, je moet dan alleen er natuurlijk wel voor zorgen dat het niet een dikke plakkerige bende wordt, haha. Het is een donker rode, wijnachtige kleur en ik vind hem echt prachtig. Ik had hem gister trouwens op over Mac Diva en dat is ook echt prachtig, want dan is de kleur nog intenser dan hij al is van zichzelf.


De dekking is op je lippen ook echt prachtig, hij brengt egaal aan en ruikt ook nog eens lekker. De lipgloss overleeft prima een glas drinken, zelfs wel twee, ook een kleine maaltijd kan geen kwaad. Ht makkelijke van lipgloss is ook dat je het zo kan aanbrengen zonder spiegel! Dan kan je het even snel na de maaltijd doen, mocht dat echt nodig zijn!

Ik ben erg tevreden over deze lipstick en ik vind het ook zo leuk dat het van een van mijn favoriete YouTuber is! De lipstick kun je in de Engelse drogisten kopen, maar goed daar heb je hier niks aan. Gelukkig kun je ze ook kopen op www.feelunique.com en de lipstick kost €7,63.

Heb jij al iets van Tanya Burr Cosmetics geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik vind de kleur heel mooi en het staat je ook erg goed. Leuk dat het van je favoriete youtuber is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur! Lijkt meer op een liquid lipstick dan op een lipgloss alleen.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje Floor! Lekker herfstig :) En wat een leuke selfies heb je gemaakt haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie donkere kleur en een prachtige verpakking ook :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten