One Direction ontmoeten en gratis winkelen?


Volgens mij zijn er allemaal wel dingen die we heel graag willen (winnen). En we weten waarschijnlijk ook heel goed dat heel veel van die dingen toch niet gaan gebeuren, maar wat is er mis met een beetje dromen? Het leek mij daarom leuk om een paar dingen met jullie te delen die ik graag wil (winnen). Hoe vet zou het zijn om bijvoorbeeld een jaar lang gratis schoenen te winnen?? Ben je benieuwd naar de dingen die op mijn lijstje staan? Lees dan snel verder!<3 Ik wil heel graag, maar dan ook echt heeeeeel graag, One Direction ontmoeten of live zien of ja iets wat daar op lijkt. Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik een behoorlijke fan en dat lijkt me nou echt fantastisch en als dat eenmaal is gebeurt, ach wat maakt de rest dan nog uit. Ik zou jullie alleen niet nog meer last gaan vallen met mijn blije One Direction praat.

<3 De loterij winnen, dan niet alleen om heel veel geld te hebben, maar ik heb zo veel plannen in mijn hoofd en dingen die ik wil doen voor de wereld, volgens mij komt dat dan heel erg goed van pas. Ik wil gewoon goed zijn voor de wereld en zou graag in arme landen bijvoorbeeld willen zorgen dat meisjes ook naar school kunnen.

<3 Ik zou zou graag heel goed willen zijn in het aanbrengen van make-up. Ik faal nu echt behoorlijk erg en als ik dan sommige tutorials zie op YouTube ben ik ook echt gewoon jaloers!

<3 Ik zou eigenlijk ook wel een jaar lang gratis willen winkelen, want ja we zijn nu eenmaal Nederlanders en die houden wel van gratis he!

<3 Een wereldreis maken, er zijn maar weinig dingen die me zo gaaf lijken. Ik wil zo graag de wereld ontdekken en daardoor ook mezelf tegenkomen. Ik wil alle culturen op de wereld zien en voelen, ik wil graag naar de mooiste plekken op aarde en dan duizenden foto's maken.

<3 Ik wil dat mensen elkaar accepteren om wie ze zijn, wat maakt het uit of je gay, transgender, blank, getint, klein, groot, Nederlander of buitenlander bent, je bent en blijf een mens en ik zou zo graag willen dat iedereen gewoon normaal deed tegen elkaar!

Wat zijn dingen die jij graag zou willen (winnen), maar waarvan je eigenlijk weet dat het toch niet gaat gebeuren?
Liefs,
Floor

Zo als het je waarschijnlijk al is opgevallen (als je mijn blog al eerder heb bezocht) heb ik de layout veranderd. Ik vond het tijd voor een meer classy/elegante uitstraling en dan is wit daar natuurlijk perfect voor! Ook had er vandaag een video online moeten staan, maar langleven de toetsweek die er aan komt (dat vreet dus gewoon heel je sociale en normale leven op).

Reacties