Hallo Oktober | Lille, Militaire Sportarts en Toetsweek

Het is alweer oktober, hoe kan de tijd toch zo ontzettend snel gaan?? Maar nu het oktober is betekent dat het de laatste maand is dat ik 16 ben, ik word namelijk over precies één maand 17! Er komt natuurlijk heerlijk herfstvakantie aan en zo staan er nog wat andere dingetjes op de planning die ik in oktober ga doen, dus als je daar benieuwd naar bent, lees dan snel verder :)Lille
Volgende week ga ik met school naar Lille, Frankrijk, toe! Ik ga woensdag ochtend vroeg weg en kom donderdagavond weer laat in de avond thuis. Ik heb er echt heel erg veel zin in en slaap op de kamer met een hele goede vriendin van mij, dus dat wordt zeker een gezelligheid. Ik maak me alleen zorgen over de hoeveelheid die we moeten gaan lopen, aangezien mijn schenen en enkels nog steeds niet meewerken. Verder kun je hier natuurlijk een artikel over verwachten zodra ik weer terug ben!

Militaire Sportarts
Zoals ik net al zei gaat het nog steeds niet goed met mijn schenen en enkels, het is zelfs zo dat de meeste doktoren het gewoon niet weten, dus nu ga ik morgen (vrijdag) naar een militaire sportarts, die gespecialiseerd is in onderbenen. Ondanks ik denk dat hij het niet weet, ben ik toch wel een klein beetje benieuwd en hoop ik eigenlijk dat hij weet wat het is.

Dingen bedenken en regelen voor mijn verjaardag
Ik ben zondag 1 november jarige en word dan 17, whutt. Ik weet al helemaal wat ik wil doen met mijn verjaardag (met mijn vriendinnen dan), maar moet er nog best wel wat voor regelen. Dat ga ik dan maar eens even lekker deze maand doen met de hulp van Sophie.

Herfstvakantie
Eindelijk weer vakantie! Ik heb daar echt behoefte aan, ondanks ik net een paar weken weer naar school ben, haha. Ik weet nog niet precies wat ik allemaal ga doen, maar moet in ieder geval heel hard gaan leren voor mijn toetsweek.

Toetsweek
Hoe weinig zin ik er ook in heb, komt hij er toch echt weer aan, de toetsweek. Ik heb echt het gevoel dat ik veelte weinig nog weet, dus ik heb nog wat te doen deze maand voordat hij eind oktober begint. Altijd jammer weer, toetsweken, maar goed ze horen nou eenmaal bij het leven en we gaan er het beste van maken.

Dit zijn de vijf dingen die voorlopig het belangrijkst zijn in oktober die ik moet of ga doen! Ik blijf het vreemd vinden dat het alweer oktober is, want dat betekent dat kerst er ook alweer aankomt en als je me ergens heeel erg blij mee maakt is het met kerst, haha. Nog maar 85 dagen tot kerstavond! (ik ben echt niet al vanaf juni aan het aftellen hoor ;))

Wat zijn dingen die jij deze maand wil/moet/gaat doen?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Kan niet geloven dat het nu alweer oktober is! Fijne maand meid!

    Liefs, Elbrich

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Herkenbaar die toetsweek haha! Ik raak altijd zo gestrest in deze periode... Ik heb vandaag een artikel geplaatst over 6 tips om gemakkelijker te studeren, misschien kun je daar nog wat tips uithalen? :) Heel veel succes alvast met je toetsen! Fijne maand! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten