7 Dingen waar meiden met een resting bitch face zich in herkennen

8 Quotes That Are Actually Inspiring And Don’t Fucking Suck - Betches Love This:
"Floor jij hebt echt een Resting Bitch Face". Nou dat is nog net niet de favoriete zin van mijn mentor. Ik kijk graag gewoon ontspannen voor mij uit, moet toch best kunnen af en toe? Nou weet ik zeker dat ik niet de enige ben die dat wel eens te horen krijgt en speciaal voor die mensen (of mensen die gewoon benieuwd zijn hoe het nou is om een RBF te hebben) hier het leven met een resting bitch face.Je leeft voor sarcasme
Je resting bitch face gaat goed samen met de hoeveelheid sarcasme die jij in het dagelijks leven gebruikt, het is zelfs zo erg dat mensen soms niet eens meer weten of je de waarheid spreekt of dat je een grapje maakt. Van je hoofd valt natuurlijk ook niks af te lezen.

And your face does its own thing when people tell you to smile… | 22 Things That Only Happen To People Who Have Resting Bitch Face:
Zeg kan je ook lachen?
Als je dus gewoon voor je uitkijkt en er van die mensen komen die denken dat ze grappig zijn: "Zo jij kijkt moeilijk, kan je ook nog lachen?" En jouw antwoord is dan altijd nee in combinatie met de nepste lach die je op je gezicht kunt krijgen. Ja wij kunnen prima gewoon lol hebben hoor, maak je daar niet druk om!

Is er toevallig iets?
Mensen die niet kennen en met de fantastische vraag komen: "is er toevallig iets?" en die vraag is dan toevallig ook al voor de 4e keer die dag gesteld waardoor je hele humeur weg is en waarop jij heel vriendelijk *kuch* antwoord "NEE. ER. IS. NIKS. HET. IS. GEWOON. MIJN. HOOFD"

Mensen die denken dat je altijd alles haat
Maar dat is helemaal niet waar! Ja er zijn genoeg dingen die je haat en zeker als die in de buurt zijn maakt dat je resting bitch face alleen nog maar erger, maar er zijn ook dingen in het leven die heel leuk zijn.

It's hard to make new friends, because everyone thought you'd be a bitch when they first saw you.

Toen ik je voor het eerst ontmoette dacht ik echt dat je een ongevoelige bitch was
Yo, thanks!

Je durft je IDkaart of Paspoortfoto nooit te laten zien
Daar kun je namelijk zelf ook het levende bewijs zien van hoe vreselijk je wel eens kan kijken. En zeker als je weet dat de foto al een paar jaar oud is en je nog steeds de zelfde gezichtsuitdrukking hebt. Leuk joh!

Als iemand je vies aankijkt maar even vergeten is dat jij dit spelletje toch echt kan winnen
"Jezus jij kijkt echt zo ontzettend bitchy" Ha Ha schat had je het zelf ook niet moeten doe he, want het wedstrijdje vies kijken is toch meer aan mij besteed.

Heb jij ook een resting bitch face?
Liefs,
Floor

Reacties