Upload Schema


Heey! Zoals ik jullie beloofd had zou ik nadenken over een uploadschema en daar ben ik al een tijdje mee bezig maar denk nu toch dat ik wel een goede heb! Ik vind het zelf veel fijner om vaste dagen te hebben en natuurlijk is er dan geen ramp als het een dagje niet lukt, maar het leek mij voor jullie ook veel fijner. Ben je benieuwd naar mijn uploadschema? Lees dan snel verder:


Mijn uploadschema wordt als volgt:
Dinsdag om 6.00
Donderdag om 6.00
Zaterdag om 6.00
Zondag (video) om 14.00 op YouTube rond 19.00 op mijn blog.

Dit is dus hoe de planning voorlopig op mijn blog er uit gaat zien! Het kan natuurlijk zijn dat er soms een extra artikel online komt of soms geen, maar dat laatste proberen we hierdoor juist te voorkomen :). Ik hoop dat jullie de dagen ook een beetje fijn vinden!

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Wat grappig. Ik heb zelf nooit een uploadschema of blogkalender gebruikt en vind dat oook niet fijn werken. Goed dat jij er uit bent wat voor jou fijn werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik wel hoor! Het leek mij ook voornamelijk handig voor jullie en vind het stiekem ook wel fijn voor mezelf haha

   Verwijderen
 2. Oehh handig! Zo kun je je artikel vooruit plannen en heb je voor je lezers duidelijk wanneer er een artikel online komt! Ik heb wel een schema van wanneer ik een artikel plan, maar niet echt een vaste tijd waarop ik het artikel online zet. Misschien toch maar eens aan gaan beginnen haha :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me erg handig zo'n schema, misschien moet ik er zelf ook maar eens aan geloven ;).

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten