Review | Essence Happy Girls Are Pretty Blush


Heey! Vandaag heb ik weer een review voor jullie en dit zal voorlopig ook niet de laatste zijn, haha. Zoals jullie in mijn artikel van zaterdag hebben kunnen zien, heb ik weer wat make-upjes gekocht bij Kruidvat. Zo kocht ik ook onder andere deze blush van Essences limited edition "Happy Girls Are Pretty". Ben je benieuwd wat ik van de blush vind? Lees dan snel verder.
Happy Girls Are Pretty, ik denk dat we het daar allemaal wel mee eens zijn. Het gene wat ik ook leuk vind is dat elk woord een ander lettertype heeft! Verder zit het zoals de meeste producten van Essence in een doorzichtige plastic verpakking.


Ik heb de blush in de kleur 01 You Sweeten My Day! En bij mijn Kruidvat was dat de enige kleur die ze hadden, ik weet dus niet of er meerdere kleurvarianten zijn..


Het leuke aan deze blush vind ik dat er twee kleurtjes zijn en dat het zo'n leuk hartje in het midden heeft. Volgens mij zijn het twee kleurtjes die heel natuurlijk zijn, waardoor je er niet meteen uitziet alsof je in een poederdoos bent gevallen.


 Zoals je kan zien komt er niet heel veel kleur vanaf, maar ik vind het eigenlijk wel prima, zeker voor een doordeweekse dag! De lichtste kleur kan je heel goed als een highlighter gebruiken en de kleur van het hartje heeft een mooie subtiele gouden glans!


De blush valt niet heel goed op, maar je ziet hem wel als je er op let. Ik vind het juist wel leuk dat het net een klein beetje verschil geeft, maar dat het er nog steeds heel naturel uitziet! Dit is geen blush voor jou als je van een opvallende blush houdt (of je zou 2942 laagjes over elkaar moeten doen).
Maar voor de meiden die voor het eerst blush gebruiken of helemaal geen behoefte hebben aan een opvallende blush kan ik je deze zeker aanraden!

De blush is te koop bij Kruidvat voor €2,99.

Heb jij al een product geprobeerd uit deze limited edition collectie?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik vind het product zelf er heel schattig uitzien! Voor mij zou de blush te onopvallend zijn, ik hou van wat meer glitter en donkerdere tinten! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik snap wel wat je bedoelt, ik hou zelf ook van een goede blush! Ik heb van mezelf alleen ook al snel rode wangen dus zeker als ik geen foundation draag is dit prima!

   Verwijderen
 2. Oh wauw, wat een mooi en liefelijk product!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten