Review | Essence The Gel Nagellak


Heey! Wat hebben jullie toch mazzel deze week. Ik ben al de hele week ziek thuis waardoor ik wel mooi de tijd heb om te zorgen dat er deze week elke dag een artikel online komt (en al gekomen is). Vandaag heb ik weer een review voor jullie maar dit keer van twee nagellakjes van Essence!

Het eerste kleurtje dat ik kocht is een matte donkerblauwe in de kleur 22 I <3 My Blue Jeans. Ik ben dol op donkere kleuren als de herfst er aan komt dus dit is dan zeker een leuke toevoeging, zeker omdat ik niet zo veel matte nagellak heb.Hij brengt niet altijd even makkelijk en mooi aan, maar verder is het lakje prima! Hij droogt best snel omdat het een matte kleur is. De nagellak blijft ongeveer 3 dagen echt mooi zitten en daarna wordt het langzaam ietsjes lelijker.Het andere kleurtje dat ik kocht is 10 True Love. Het is een rood lakje met een roze ondertoon en ik vond hem er echt super leuk uit zien! Het is wederom een kleurtje die ik nog niet heb (ja dat kan gewoon als je al 121 nagellak potjes hebt). Dit is gewoon met een normale finish.De dekking van het lakje is echt goed! Hij dekt in één keer al helemaal perfect. Alsnog doe ik altijd twee laagjes, haha. Hij brengt heel gemakkelijk aan en is zeker niet stroperig. Hij blijft prima 4/5 dagen zitten met een topcoat!

Ik ben best wel tevreden over deze twee lakjes van Essence, vooral over 10 True Love. Ik vidn het een ontzettend mooie kleur en kan niet wachten om hem heel vaak te gaan dragen.  De nagellakjes van Essence zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,69

Wat vind jij van de nagellakjes van Essence?
Liefs,
Floor

Reacties