Muziek | Infinity, Hair en Fight Song


Heey! Ik vond het weer eens tijd om heerlijk een artikel te schrijven over muziek. Er zijn zo veel nieuwe liedjes die ik op dit moment luister en wilde dit graag met jullie delen. Het is voornamelijk een mix van One Direction en Little Mix, want ik ben dol op Harry, Liam, Louis, Niall, Perrie, Jade, Jesy en Leigh-Anne. Maar er staan ook wel een paar andere liedjes tussen! Laten we maar gewoon lekker beginnen.


One Direction, Infinity. 
How many nights does it take to count the stars?
That's the time it would take to fix my heart
Oh, baby, I was there for you
All I ever wanted was the truth, yeah, yeah
How many nights have you wished someone would stay?
Lie awake only hoping they're okay
I never counted all of mine
If I tried, I know it would feel like infinity
Infinity, infinity, yeah
Infinity
Laten we maar gewoon meteen beginnen met mijn nieuwe favoriete liedje en ja dat is, hoe kan het ook anders, van One Direction. Dit liedje kwam dinsdag uit het niets bij hun nieuwe album waarvan ook niemand wist hoe hij zou heten of wanneer hij uberhaupt kwam. Hij heet Made In The AM en je kreeg meteen hun nieuwe single Infinity er bij. Ik vind de lyrics zo ontzettend mooi, zeker het refrein. Ik ben er eigenlijk gewoon helemaal dol op :D

Little Mix, Hair
In het begin vond ik dit lied echt helemaal niks, maar langzamerhand begon ik het steeds leuker te vinden en nu vind ik hem zelfs zo leuk dat hij een plekje verdient in dit leuke lijstje. Het is een van de liedjes van hun nieuwe album Get Weird, wat ik overigens een geniale naam vind.

James Bay, Let It Go
Dit vind ik zo'n heerlijk lied om mee te zingen, niet dat ik mooi kan zingen maar dat doet er niet toe. 
Ik vind trouwens alle liedjes van James Bay heerlijk om naar te luisteren maar dan is Let It Go toch wel mijn favoriet zonder enkele twijfel. Best Fake Smile en Scars vind ik trouwens ook fijn om naar te luisteren.

Amy Winehouse, Back to Black
Sinds ik naar de documentaire van Amy Winehouse ben geweest zit dit liedje al in mijn hoofd. Het was vroeger een van mijn favoriete liedjes en ik vind hem eigenlijk nog steeds heel erg leuk. Amy haar stem vind ik ook echt geweldig en heerlijk om naar te luisteren. 


Rachel Platten, Fight Song
Dit lied stalkt mij een beetje. Ik hoorde het liedje voor het eerst op mijn werk en vanaf dat moment hoorde ik hem overal en altijd. Hij kwam heel vaak voorbij op mijn werk, maar hoorde hem ook steeds vaker op andere plekken. Ik begon hem gewoon langzaam mee te zingen en nu vind ik het echt heerlijk om naar te luisteren en mee te zingen, dus dat doe ik dan ook maar al te graag. 

One Direction, Drag Me Down
Hier hebben jullie mij wel vaker over gehoord en dit was de eerste single van het nieuwe album van One Direction, waarbij ze het nodig vonden om opeens midden in de nacht te droppen uit het niets. Ik moet zeggen dat ik het nog steeds een heerlijk lied vind en vind ook de music video erg leuk!

Little Mix, Black Magic, Wings, DNA, How Ya Doin'?, Little Me, Move en Change Your Life
Dit zijn de andere liedjes die ik erg graag luister van Little Mix. Ik ben sowieso dol op die meiden, wat een leuke gekkerds zijn dat toch. Ze zijn allemaal ook zo heerlijk om heel hard (en ja een beetje vals) mee te zingen, als je alleen thuis bent. Ik vind Little Mix zeker een aanrader. Ze hebben nu trouwens weer een nieuw liedje uit Love Me Like You, ben er nog niet helemaal over uit wat ik daar van vind, haha, maar volgens mij vind ik hem wel leuk.

Verder luister ik nog naar alle andere liedjes van One Direction, die vind ik altijd leuk en zo zijn er nog wel een paar losse specifieke liedjes die ik heerlijk vind om te luisteren. Al deze liedjes staan in mijn afspeellijst die ik het vaakst draai, maar dan met meer One Direction er tussen (duh).

Welke liedjes vind jij leuk op dit moment?
Liefs,
Floor

Reacties