Herfst Inspiratie


Heey! Vandaag heb ik weer eens een inspiratie artikel voor jullie omdat de laatste al weer een hele tijd geleden is. Dit keer is het herfst gerelateerd, ik wordt altijd ontzettend blij van dat soort plaatjes en kan uren door Tumblr, WeHeartIt of Pinterest scrollen. Ik vind al de kleuren zo mooi en het oogt gewoon heel fijn! Laten we maar gewoon lekker snel beginnen.Alle plaatjes komen trouwens van pinterest! Ik word zo blij van alle kleuren en ik ben echt dol op een donkere lipstick (zoals jullie waarschijnlijk allemaal ook wel weten). Natuurlijk komen mijn twee lievelingskleuren hier ook weer heel goed van pas, bordeaux rood en kaki groen. Verder heeft het altijd zo iets knus en kun je weer overal dekentjes neerleggen met te schattige herfstprintjes. Natuurlijk kunnen we de geur van appeltaart, kaneel en regen ook niet vergeten!

Liefs,
Floor

Reacties