Hallo September | Expeditie Robinson, op tijd naar bed en blogschema bedenkenWow! Hoe kan het nu alweer september zijn? Ik heb volgens mij heel de maand augustus niet meegekregen. Natuurlijk zijn we wel alweer aan de derde week van school begonnen dus zit het normale ritme er alweer aardig goed in. Ben je benieuwd naar de dingen die ik wil/ga doen in september? Lees dan snel verder


Ik blijf het toch wel vreemd vinden dat augustus al voorbij is. Ik zit natuurlijk alweer sinds 18 augustus op school en heb de twee weken daarvoor nog 3x per week 9 uur gewerkt. Ook werd nog twee vriendinnen 17, waarvan ik er van eentje al een leuke verjaardag heb gehad en de andere komt vrijdag! Ik ben nog gezellig bij de dokter geweest voor mijn schenen en enkels en heb besloten meer video's te willen maken. We hebben nu wel genoeg gepraat over augustus dus laten we maar snel naar mijn doelen gaan van september:

Expeditie Robinson kijken
Hoe gaaf is het dat Teske de Schepper mee gaat doen aan Expeditie Robinson? Het is een van mijn favoriete programma's en zij is een van mijn favoriete Nederlandse bloggers. Ik kan echt niet wachten om donderdag heerlijk op de bank te ploffen en lekker naar Expeditie Robinson te kijken! Go Teske Go!

Op tijd naar bed
Zeker de afgelopen week ben ik mijn bed 's ochtend niet uit te krijgen, natuurlijk komt dat omdat ik simpelweg gewoon te laat mijn bed in ga, dus daar moet ook verandering in komen aangezien mijn lichaam niet functioneert op weinig slaap (het functioneert normaal ook niet helemaal 100% maar goed, hahah).

Een logisch blogschema bedenken
Ik vind het heel vervelend dat er geen logica in het online komen van mijn artikelen zit. Ja ze komen altijd om 6.00, maar niet elke dag soms twee dagen niet en de andere keer weer 4 na elkaar. Ik moet nog even een goed schema vinden wat voor mijzelf ook haalbaar is! Op zondag komt er in ieder geval om 14.00 een video online op mijn YouTube Kanaal, op mijn blog verschijnt hij later op de dag rond een uurtje of 19.00 aangezien ik de hele dag aan het werk ben. Zodra ik een fatsoenlijk schema heb gevonden laat ik het jullie natuurlijk weten!

Zo min mogelijk geld uitgeven
Oke dit is een onmogelijke opgaven als je Floor heet, maar toch ga ik het proberen. Sowieso al het geld dat ik verdien met werken gaat naar mijn spaarrekening maar ik vind dat ik eens moet stoppen met het kopen van nutteloze dingen (die eigenlijk niet nutteloos zijn, maar waarmee je prima zonder kan leven) Je hoeft echt niet nog één rode lipstick, want daar had je er immers al 5 van enzo. De dingen die ik graag wil bewaar ik wel tot mijn verjaardag, weet ik tenminste ook dingen om te vragen, haha.

Oké vier dingen is toch niet zo heel veel, maar ik ben iemand die aan het eind van de maand opeens bedenkt wat voor mooie plannen ik voor mezelf had en ja dat werkt niet zo best, haha

Wat zijn jouw plannen voor september?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik herken je gelduitgeef probleem ! Daar heb ik ook enorm veel last van hahah ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten