GEZOCHT: Mensen voor A Travel Through Minds


Heey! Vandaag heb ik even een iets ander artikel dan normaal. Ik wil graag elke maandag een gastartikel, voor de serie "A Travel Through Minds" op mijn blog plaatsen (dus dat is als extra dag), dit zijn voornamelijk mensen die ik echt specifiek zelf gevraagd heb (mijn vriendinnen, bloggers etc) maar toen dacht ik, jullie vinden het misschien ook wel hartstikke leuk om te doen, vandaar deze vraag aan jullie. Wie zou er voor mijn blog een gastartikel willen schrijven?


Ik heb al een boel leuke mensen geregeld, zo heb ik een paar mensen uit Amerika, Italië en Duitsland, het kan dus zijn dat sommige artikels in het Engels zijn. Maar natuurlijk ook gewoon mensen uit Nederland. Volgens mij is het heel leuk om allemaal verschillende artikelen te lezen over allemaal verschillende onderwerpen. Zo kan je zien dat mensen die dezelfde passie delen toch heel verschillend kunnen zijn.

Er zijn eigenlijk maar 2 dingetjes die je moet doen om gekozen te worden:
- een geldige e-mail achterlaten in de reacties
- Iets willen schrijven over dingen die meiden leuk vinden.

Ik stuur vervolgens een mailtje via het e-mailadres dat opgegeven is in de reacties, dan volgt er ook meteen verdere informatie. Ik weet nog niet precies hoe veel meiden ik kies, maar het zijn er zeker genoeg. Natuurlijk mag je jezelf promoten, dus als je een blog hebt, zeg je bijvoorbeeld van welke blog je bent enzo :). Het eerste artikel komt dus aanstaande maandag online, om 6.00 uur.

Liefs,
Floor


Update: Er zijn al een paar hele mooie artikelen online gekomen die zeker de moeite waard zijn om te lezen!

A Travel Through Minds | Dear Me In 10 Years (Deze is echt het lezen waard, zo ontzettend mooi!)
A Travel Through Minds | Once Upon a Falling Star
A Travel Through Minds | EHBC: Eerste hulp bij cadeautjes
A Travel Through Minds | Mac Faux v.s Essence Cool Nude
A Travel Through Minds | What my summer would have been without meeting her
A Travel Through Minds | Q&A a day
A Travel Through Minds | 5 Manieren om het leven nét wat leuker te maken

Reacties

  1. Oh wat een leuk idee! Ik hoop dat je snel iemand vindt Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wanderlust-full girl living on this little globe I like to call the Home.Currently situated in Malta but with my Backpack and passport in hand I travel to places many of you wish to one day visit. email: daydreamer_nikki@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten