Favoriet Onbijt: BanaanpannenkoekjesHeey! Ik weet dat het woensdag is en er dan eigenlijk geen artikels online horen te komen, maar ik wil dit toch even graag met jullie delen dat ik het als klein extra artikeltje doe! Vandaag wil ik namelijk een van mijn favoriete ontbijtjes laten zien, die ook nog eens gezond is!


Je zal vast denken, Floor pannenkoekjes zijn toch helemaal niet zo gezond, klopt. De enige twee ingrediënten in dit pannenkoekje zijn banaan en eieren. Het is echt heel makkelijk, je prakt één banaan en die doe je vervolgens in een kommetje met 2 eieren, even roeren en je bent klaar om te bakken! Ik krijg er altijd ongeveer 9/10 pannenkoekjes uit. Het is ook erg lekker met nog wat bosbessen of aardbeien er bovenop en kaneel doet altijd wonderen natuurlijk! Doordat de banaan al zoet is hoef je verder geen suiker toe te voegen, maar een beetje honing kan wel.

Verder vind ik het fijn om een kopje groene thee met citroen te drinken in de mok die mijn nichtje gemaakt heeft. Ik maak dit ontbijtje natuurlijk niet als ik naar school moet, maar in het weekend of als ik toevallig de ochtend vrij heb vind ik dit heerlijk om te eten!

Heb jij wel eens banaanpannenkoekjes gegeten?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Lekkerr 😊😊 Je moet eens proberen met kaneell ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa met kaneel is echt heerlijk <3 Had het ook al een beetje door het beslagje (voor zover je het een beslag mag noemen) gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Banaan ei pannenkoekjes zijn echt heel lekker, ik moet ze snel maar weer eens maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel benieuwd hoe dit smaakt, het klinkt erg lekker met de banaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt heerlijk! Ik zeg zeker eens proberen en het is zo ontzettend makkelijk :)

   Verwijderen

Een reactie posten