Essence lipliner + lipstick combinatie


Heey! Vandaag wilde ik eens een leuke budget lipliner + lipstick combinatie met jullie delen. Ik gebruik vaak een lipliner onder mijn lipstick en zo kwam ik opeens op deze leuke combinatie. Alle twee de producten zijn van Essence! Ben je benieuwd hoe deze combinatie er uit ziet? Lees dan snel verder.
De lipliner is de Essence Lipliner in de kleur 06 Satin Mauve. Ik heb er ook eens een review over geschreven dus als je daar benieuwd naar bent kun je hier klikken. Het is een oudrozige lipliner met een paarse ondertoon!


De Lipstick is in de kleur 07 Natural Beauty en is echt een perfecte my lips but better kleurtje, misschien ietsjes rozer. Deze lipstick is zeker geschikt voor elke dag, maar ik vind hem alleen nog al saai.


Zoals je op de swatch kan zien is de lipliner meer paars en donkerder terwijl de lipstick juist meer roze is. De lipstick voelt heerlijk aan, romig en geeft ook een goede kleur af, eigenlijk gewoon zoals we gewend zijn van de Essence lipsticks, het zelfde geld voor de lipliners trouwens!

'
Voor het leukste effect moet je eerst de lipliner op de buitenste randjes van je lippen doen en dan vervolgens met de lipstick er over heen. Soms als ik echt wil dat de buitenkant iets paarsiger is, doe ik na de liptick weer een lijntje lipliner aan de buitenkant van mijn lippen. Op deze manier is het toch niet zo'n hele standaard kleur maar krijg je juist iets speciaals!

Gebruik jij ook wel eens een lipliner in een andere kleur bij een lipstick?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik heb ook een lipliner en een van deze lipsticks van Essence! -Even kijken- De lipstick is kleurtje 03 "Dare to wear", een rode, ook een heel leuke!
    De lipliner heb ik niet in de buurt :) Heb ze nog niet gecombineerd, maar dat moet ik zeker eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten