5 Favoriete LipbalsemsHeey! Ik draag eigenlijk vrijwel welke dag iets op mijn lippen, dit is een lipstick/lipgloss of natuurlijk een lipbalsem! Ik heb de laatste tijd toch wel genoeg aandacht besteed aan lipsticks, dus nu vond ik het wel eens tijd voor lipbalsem. In dit artikel laat ik jullie mijn 5 favoriete lipbalsems zien!


HEMA lipbalsems vind ik altijd ontzettend fijn, ik heb er ook al twee opgemaakt. De HEMA lipbalsem die ik op dit moment heb en gebruik is de Lip Care Pink & Shine SPF 10 lipbalsem. Zoals je kunt zien geeft hij een heeel licht roze tintje af op je lippen en hij beschermt je lippen tegen de schadelijke straling van de zon! Review.

Babylips lipbalsem, wie kent ze niet? Volgens mij heeft tegenwoordig bijna ieder meisje wel eens een lipbalsem van Babylips gekocht of geprobeerd. Ik heb er eentje van de Electro collectie in de kleur Oh Orange! Zoals je aan de naam al kan zien is het een lipbalsem die een oranje kleur afgeeft en dat zie je ook meteen bij de swatch. Ik moet zeggen dat ik dit zeker voor in de zomer wel leuk vind, is een keer wat anders dan al dat roze. Review.
Als je echt droge lippen hebt moet je zeker eens Vaseline proberen, dit spul is echt wonderbaarlijk. Ik vind de geur van Aloe Vera ook heerlijk en je zou hem zelfs nog op andere droge plekjes op je huid kunnen gebruiken. Het enige nadeel vind ik dat je er met je vinger in moet en dat is toch niet zo hygiƫnisch, maar verder vind ik hem echt geweldig. Het geeft ook geen kleurtje af op je lippen, je krijgt alleen een glansje,
Nog meer Vaseline! Dit keer is het er eentje die wel een subtiel kleurtje achterlaat. Het is met rozen en amandelolie en voelt heerlijk aan op je lippen.
EOS lipbalsem is toch best wel bekend, zeker in Amerika. Ik wilde er altijd al eentje proberen en kocht er een toen ik in Fort Lauderdale was. Ik koos voor Sweet Mint, omdat ik dol ben op lipbalsem met mint er in en die van mij net opgegaan was. Het is heel gemakkelijk aan te brengen en je ziet het amper op je lippen zitten, zeker geschikt voor meiden die dus niet houden van dat je iets op hun lippen ziet zitten! Review,

Dit zijn dan mijn 5 favorieten lipbalsems. Ik heb met sommige merken lipbalsem dat ik zodra ik het opgedaan heb er heel erg van moet gaan hoesten, ik weet eigenlijk ook niet wat dat voor vreemd is. Ik weet in ieder geval wel dat ik dat product dan nooit meer gebruik, haha. Bij deze 5 is dat in ieder geval niet het aan de hand, mocht je er ook last van hebben!

Wat is jouw favoriete lipbalsem?
Liefs,
Floor

Reacties