Wanderlust | Europa #2

Heey! Zoals ik in het artikel van vanochtend beloofd had is hier deel twee van Europa. Het zijn plekken die ik graag wil zien en ze staan trouwens gewoon op willekeurige volgorde.Athene, Griekenland 
Als iet mij gaaf lijkt om heen te gaan dan is het wel Athene. Ik heb altijd al een bewondering gehad voor Athene en ik denk echt dat je in een soort geschiedenisverhaal komt als je daar loopt. 

Boedapest, Hongarije
Ik ben zelf echt dol op het programma "3 op Reis". En toen ik zag dat ze in Boedapest waren, wilde ik er eigenlijk ook wel heel graag heen. Het was zelf nooit in mij op gekomen om hier heen te gaan, maar ik vraag me af waarom eigenlijk niet. 

Dublin, Ierland
Bij sommige plekken weet je niet waarom je er heen wil, maar dan wil je er gewoon heen. Zo'n geval heb ik bij Dublin, ik wil er heel graag heen, maar de vraag waarom? Ik zou het eerlijk gezegd niet weten.

Kopenhagen, Denemarken
Aah kijk nou hoe leuk dit er uit ziet. Dit wil je gewoon een keer met je eigen ogen gezien hebben. 
Ik ben zelf nog nooit in Denemarken geweest, eigenlijk niet eens in de buurt. 

Manchester, Engeland
Hier komt mijn Engeland liefde weer omhoog. Manchester is gewoon een stad je je eens gezien wil hebben, zeker als je het liefst elk plaatsje in Engeland af zou gaan. Ook hier moet ik binnenkort (ergens binnen nu en 2 jaar) geweest zijn, haha.

Gran Canaria, Spanje
Hier is mijn vriendin ooit geweest en ze had zulke leuke verhalen en zulke mooie foto's dat ik eigenlijk ook wel heel graag wil. Toch leuk wat verhalen van andere mensen met je kunnen doen. 

Eastbourne, Engeland
Ik zou eerst in plaats van naar Florida naar Eastbourne gaan, maar ik wil eigenlijk wel nog steeds heel graag naar Eastbourne. Ik heb ongeveer 4 maanden met mijn hoofd in deze stad gezeten, want het stond op de planning om hier heen te gaan. Daarom wil ik er echt heel graag heen. 

Kefalonia, Griekenland
Hallo paradijs en dat op maar 3 uur vliegen vanaf ons koude Nederland. Als ik verhalen lees over mensen die hier heen zijn geweest, word ik echt spontaan gelukkig. Eigenlijk zou ik elk eiland van Griekenland wel willen zien wat het is allemaal zo ontzettend mooi en anders dan bij ons en toch best wel dicht bij. 

Er zijn natuurlijk veel meer plekken en steden in Europa die ik wil bezoeken, maar dit leek mij wel een mooi lijstje met een paar plekken waar ik echt heen moet, omdat ik anders gek word. Ik kan wel uren naar mooie plaatjes kijken van andere landen en steden, ik vind dat echt heerlijk om zo nu en dan even te doen. 

Fijne middag nog!
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Echt leuk dat je niet zulke standaard plaatsen hebt benoemd <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Standaard is zo standaard, haha. Volgens mij zijn die dingen wel vanzelfsprekend dat je er ooit heen wil, haha

   Verwijderen
 2. Wat een gave plaatsen ! Zelf wou ik ook al heel lang naar Boedapest, en morgen ga ik er dan eindelijk een weekje heen met school !

  Liefs Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh kopenhagen wil ik ook echt graag zien! En dublin en boedapest staan ook op mijn lijst haha. 11 april ga ik op studiereis naar Manchester!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten