Time To Take a Look at My Tumblr Pics/ Inspiratie #1

Heey! Vandaag heb ik weer een Time To Take a Look at My Tumblr Pics, die eigenlijk meteen geld als een soort inspiratie! Ik ben zoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel weten een tumblr verslaafde en vandaag heb ik er en paar uitgekozen om aan jullie te laten zien. Laten we maar gewoon snel beginnen :). Heet leek me trouwens leuk om het in twee delen te doen, dus deel 1 zie je nu en deel 2 komt vanmiddag om 14:00 :)


 Je kan trouwens alle plaatjes terug vinden op mijn tumblr.

Wat is jullie tumblr? Want ik hou van nieuwe mensjes volgen :)
Liefs,
FloorReacties

  1. Ik heb je genomineerd voor de Liebster award. Neem een kijkje op mijn blog voor meer info! http://flowersandsyringes.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten