Review | Kruidvat Tea Tree Huidzuiverende Purifiant Crème en Scrub

Heey! Het leek mij wel weer eens leuk om een review voor jullie te schrijven. Dit keer van een huidverzorgingscollectie van Kruidvat eigen merk. Ik wilde deze producten al heel lang proberen en heb ze dan eindelijk gekocht en natuurlijk gebruikt.


Zowel de Scrubcrème als de Dag & Nachtcrème zitten in een bruinglazen potje met een groene sticker er op. Ze hebben namelijk meerdere varianten, zo heb je bijvoorbeeld ook voor de gevoelige huid of anti age. Ik heb de huidzuiverende variant met Tee Trea.Ze hebben een draaidop die er gemakkelijk op en af gaat, maar wel goed vast zit. De crème is zowel geschikt voor de dag als voor de nacht, wat natuurlijk fijn is want dan hoef je niet twee aparte producten te kopen en als je weggaat mee te nemen. Er zit trouwens 100 ml in zo'n potje :)


Het is een dagelijkse verzorging voor de onzuivere huid. Nou is mijn huid normaal niet onzuiver maar de laatste tijd wel weer, dus daarom was ik extra benieuwd. De zuiverende werking van tea tree olie helpt eventuele onzuiverheden van de huid tegen te gaan. Met allantoïne en verzachtende kamille extract. En hij is natuurlijk dermatologisch goedgekeurd. Op de foto hierboven kun je ook nog de meeste ingrediënten zien. De crème voelt heel lekker aan op de huid en trekt ook weer snel in, wat ik altijd wel fijn vind. Wel is er een lekkere sterke geur van tea tree aanwezig, maar die ruik je heel snel niet meer. De crème is lekker luchtig en het voelt meteen een beetje verfrissend aan op de huid. 

Ik gebruik deze crème twee keer per dag, voordat ik mijn make-up op doe en voordat ik ga slapen. Mijn huid voelde na een paar keer gebruiken al een stuk fijner en ik heb ook het gevoel dat het helpt tegen onzuiverheden, niet zo zeer tegen degene die je al hebt maar tegen degene die wellicht nog zouden kunnen komen.

Je kunt deze crème voor €1,99 kopen bij de Kruidvat.


De scrub zit in exact dezelfde verpakking en er zit ook precies dezelfde hoeveelheid in als bij de crème. 


Deze scrub is voor de intensieve reiniging van de onzuivere huid. Met tee trea en scrubdeeltjes op basis van abrikozenpit. Het is de bedoeling dat je hem 1 tot 2 keer per week gebruikt op een vochtig gezicht. Vervolgens kun je het rustig in masseren, zoals je met elke scrub doet, en dan met lauwwarm water het er af spoelen. Je ziet meteen goed de abrikozenpitjes zitten. Ook voelt deze crème dikker aan dan de dag & nachtcrème. De scrub is niet te heftig, maar als je het mij vraagt precies goed. Je hebt helemaal niet zo veel nodig, waardoor je er lekker lang mee kunt doen. Hier is ook weer de geur van tee trea aanwezig, maar de geur went vanzelf haha.

Ik gebruik deze scrub altijd onder de douche op de dagen dat ik ook mijn haren was, woensdag en zondag. Terwijl mijn conditioner dan lekker aan het intrekken is, pak ik mijn scrub er bij en ga ik lekker met een masserende beweging over mijn gezicht. Ik heb wel altijd dat het een beetje rood wordt, op mijn wangen enzo, maar dat trekt gelukkig weer snel weg.

Deze scrub kun je kopen bij de Kruidvat voor €2,78. Een hele leuke prijs voor een fijne scrub!


Van dezelfde collectie heb ik ook nog de behandelingsolie, die doe ik meestal 's avonds op mijn gezicht waar ik vind dat het op dat moment nodig is. Er zit een pipetje bij en zo kun je een klein beetje op de plekjes druppelen waar jij vindt dat het nodig is en voila, klaar. Deze kun je voor €2,19 kopen bij Kruidvat.

Ik ben erg blij met de producten en gebruik ze dan ook met alle plezier. Ik vind het ook fijn dat ze niet duur zijn, dat is natuurlijk altijd handig.

Heb jij al eens iets van deze collectie geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ziet er goed uit! Jammer dat de geur snel weg gaat. Ik ben vooral benieuwd naar de scrub en de behandelingsolie. Ben benieuwd of je verschil ziet na een tijdje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond t juist wel fijn dat de geur snel weggaat, hij is nogal sterk aanwezig haha.

   Verwijderen
 2. Ik heb er zelf nog niets van geprobeerd, maar ziet er goed uit :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook zo'n kruidvat scrub in een bruin potje gehad, vond hem erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf niet geprobeerd maar ik ga binnenkort is langs bij de Kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten