OOTD | Over The Knee Socks

Heey! Ik vond het wel weer eens tijd voor een outfit artikel. De foto's zijn trouwens gemaakt met mijn Iphone aangezien de batterij van mijn camera leeg is, haha. Ik word trouwens echt heel vrolijk van het lekkere weer buiten, had gister op de fiets ook alweer mijn leren jasje aan. Laten we maar gewoon lekker snel beginnen :)

benieuwd naar de details over mijn outfit? Lees dan snel verder :)
Aangezien het zonnetje eindelijk weer lekker schijnt en het buiten echt lekker is, vond ik het wel een goed plan om mijn bloemen rokje weer aan te trekken. Daarin heb ik het comfortabelste driekwart mouwen shirtje wat ik ooit gehad heb gedaan, panty aan en dan mijn favorieten sokken er overheen. Voila klaar outfit :). Ik kan niet wachten om dit aan te trekken zonder panty en met een hempje, zomer kom maar hoor!

Driekwart mouwen shirtje: H&M
Bloemen Skater Skirt: H&M
Over The Kee Socks: H&M
Panty: HEMA
Nagellak Kiko 283

Hebben jullie ook zo veel zin in de zomer?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten