Liebster Award #3

Heey! Vandaag even een extra artikeltje omdat de lieve Lore mij genomineerd heeft voor de liebster award. Aangezien ik hem al 2x eerder heb gedaan, heb ik hem deze keer weer alleen met de vragen. Omdat ik het zo leuk vind dat ze me genomineerd heeft wil ik er toch wel even aandacht aan besteden, want dit gebeurt ook niet iedere dag.

Ik kan wel even kort uitleggen wat het is. het is bedoeld om (beginnende) bloggers wat meer in de kijker te zetten en wat omhoog te helpen. Hij gaat van de ene naar de ander blog, omdat iedereen elkaar nomineert. En er zijn natuurlijk nog wat regeltjes aan verbonden:
- Bedank degene die je genomineerd heeft
- Beantwoord de 11 vragen die gegeven zijn
- Nomineer 11 andere bloggers en stel alle genomineerde op de hoogte (dit gaan we deze keer niet doen, maar eigenlijk nomineer ik gewoon iedereen, want jullie zijn allemaal super!)Lore stelde de volgende vragen:

1. Waarvoor mogen we jou 's nachts wakker maken?
Naja, over het algemeen is het beter als je mij gewoon lekker laat slapen, maar als je toffe concerttickets hebt of we gaan op vakantie, ja hoor dan mag je me wel wakker maken. Oh of als 5 Seconds of Summer, One Direction, Ed Sheeran, Zoella, Tyler Oakley, Connor Franta of weet ik veel wie buiten staat en mij graag wil ontmoeten, ja dat mag ook (heel graag zelfs) *hint**hint*.

2. Wat eet je het aller liefst?
Dat worden of appels./aardbeien (sorry ik ben dol op appels) of pasta, ja deze twee dingen lijken heel erg op elkaar, goed bezig, haha. Ohh en we kunnen pizza natuurlijk niet vergeten :)

3, Zou je alles willen achter laten en verhuizen naar het buitenland? Zo ja waar zou je heen willen?
Mhh, dit is een moeilijke. Ik zou heel graag in Engeland willen wonen/studeren of in Amerika, maar of ik daar mijn hele leven wil wonen weet ik niet aangezien ik hier al mijn familie en vrienden heb en anders moet ik mijn dagelijkse fietstocht door de regen missen, dat zou toch erg jammer zijn.

4. Wat verkies je, android, iOS of totaal iets anders?
Op dit moment geniet ik lekker van mijn Iphone, dus laten we het voor nu houden op IOS, haha.

5. Wanneer ben je begonnen met bloggen?
10 november 2013 als ik het goed onthouden heb.


6. Waar komt je blognaam eigenlijk vandaan?
Ik ben er heilig van overtuigd dat we te veel aan de toekomst en het verleden denken en de mooie momenten van vandaag gewoon een soort van vergeten. Daarom heb ik gekozen voor The Moments of Today omdat die ook erg mooi zijn en ik hoop zo op die manier mensen toch te laten genieten van de momenten van nu en niet te veel te focussen op de toekomst of het verleden.

7. Over welk onderwerp schrijf je het liefst?
Ik zou eerlijk gezegd niet een specifiek onderwerp weten waar ik het liefst over schrijf, eigenlijk schrijf ik het liefst over alles wat op mijn blog voor komt en dat zijn nog al een paar verschillende dingetjes.

8. Heb je huisdieren?
Nope, nog nooit gehad zelfs.

9. Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Dit vind ik echt een hele moeilijke vraag. Ik zeg al heel mijn leven lang dat ik een rijke rockster/popster ga trouwen, maar of dat nou zo'n realistisch plan is weet ik ook niet. Ik wil eigenlijk gewoon dingen doen en gedaan hebben waar je trots op kunt zijn en dingen doen die ik echt zelf wil en mezelf niet zo laten lijden door wat iedereen er van vindt.

10. Welk seizoen spreekt je het meeste aan?
De zomer of de lente. Ik moet eerlijk zeggen dat ik enorm aan het genieten ben van het vroeger licht worden 's ochtends, dat het minder koud is en natuurlijk niet te vergeten de zon, haha.

11. Doe je aan een sport?
Jaa, ik hockey sinds 2007, alleen dit seizoen nog niet gedaan in verband met een blessure en allemaal andere ellende, volgend seizoen weer :) En ik probeer af en toe een workout van Blogilates te doen, maar op dit moment is er een beetje gebrek aan motivatie in mijn hoofd, helaas.

Ik vond het erg leuk om de vragen te beantwoorden en als jullie een van haar vragen willen beantwoorden in de reacties mag dat natuurlijk, want ik vind dat super leuk om te lezen!

Liefs,
FloorReacties

Een reactie posten