To Do List Februari

Heey! Het is vandaag alweer februari, wat gaat het toch ongelofelijk snel. Omdat er weer een nieuwe maand is, wilde ik graag met jullie mijn to do lijstje voor deze maand weer met jullie delen :). Laten we dus maar snel beginnen.

Outfit artikelen

Ik wil in ieder geval meer outfit artikelen gaan maken in februari, ik heb echt het gevoel alsof ik dat al eeuwen niet gedaan heb, haha. Eeuwen is natuurlijk overdreven, maar goed. Als het goed is kunnen jullie dus binnenkort outfit artikels verwachten, die vind ik persoonlijk altijd erg leuk om te lezen en ook om te schrijven.

Benieuwd naar de rest?30 Day Butt Lift Challenge
30 day ab challenge 72ppi
Natuurlijk moet ik weer een workout schema hebben voor een specifiek onderdeel, die ik extra ga martelen deze maand. Het is de 30 day butt lift challenge van Cassey Ho (Blogilates). Dit doe je dan zeg maar naast de gewone workout kalender van februari, nou ik ben er klaar voor. Als je het ook wil doen en je weet niet precies wat alles is en je snap de plaatjes ook niet helemaal, kun je op haar blog zien hoe je het moet doen: http://www.blogilates.com/blog/2015/01/30/30-day-butt-lift-challenge/

Foto's maken
♡ Love ♡ | eu-lovecookies: | via Tumblr
(bron: weheartit)
Ik wil graag mooiere foto's maken voor bijvoorbeeld op tumblr of instagram, ik vind het heel erg fijn om gewoon naar mooie foto's te kijken die mensen gemaakt hebben, vandaar dat ik dat eigenlijk ook zelf wel wil kunnen. Moet dan natuurlijk nog wel goed oefenen, maar daar is niks mis mee.

Meer water drinken

Ik moet sowieso meer drinken, maar ik wil specifiek meer water drinken. Water is goed voor alles in je lichaam en ik vind het eigenlijk ook wel heel erg lekker. Dus dat is iets wat ik ook echt moet doen, meer water drinken, laten we maar gewoon beginnen met meer drinken.

Genieten van mijn voorjaarsvakantie en leuke dingen doen

Joehoee de volgende vakantie is alweer in het zicht, namelijk de voorjaarsvakantie. Het is maar een weekje, maar elke week telt als je het mij vraagt, haha. Ik wil in ieder geval dan een video gaan filmen, of misschien zelfs wel eerder. Maar gewoon lekker uitslapen en niet verplicht 7,5 km heen en terug te hoeven fietsen is toch altijd wel fijn, haha. In ieder geval staat er al een filmavond met vriendinnen op de planning, dus dat moet helemaal gezellig worden.

Meer nieuwe blogs ontdekken

Ik vind het lezen van blogs echt onwijs leuk! Daarom wil ik eigenlijk een paar nieuwe favorieten nieuwe blogs zoeken, maar dat moet wel goed komen aangezien er heel veel blogs zijn en heel veel leuke mensen die dingen schrijven! Als ik een paar leuke nieuwe blogs gevonden hebt, komt er misschien wel een nieuwe Favorieten | YouTubers en Bloggers artikel over.

Ohh en hoe kunnen we nou vergeten wat we vandaag moeten doen, dom!
Harry Styles feliciteren

Jaa, Harry Styles is vandaag 21 geworden, dus ik moet natuurlijk mijn tumblr en twitter er even mee vol spammen, haha, nee ik zou me inhouden dit keer, speciaal voor jullie :). Maar ik vond wel even dat het vermeld moest worden in dit mooie lijstje, hahah.

Wat zijn dingen die jij graag wil doen in februari?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Hihi, jup Harry feliciteren stond ook op mijn lijstje!

  Hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kunnen we in ieder geval zeggen dat we 1 ding gedaan hebben, haha

   Verwijderen
 2. Blogilates staat ook op m'n lijstje! Heb net de eerste video gedaan van de beginners kalender!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeah goed bezig! Ik heb de beginners kalender vorige maand gedaan en ben nu bezig met de FABruary Calendar :)

   Verwijderen

Een reactie posten