Tips | 8 Leuke dingen om te doen met je vriendinnen

Heey! Sorry dat het artikel van vandaag later is dan normaal, maar ik had op mijn planning staan om gister dit artikel te schrijven en toen bedacht ik me gistermiddag opeens dat ik helemaal geen tijd had, want ik ging naar een soort voorstelling op school, wat overigens erg leuk was! Maar laten we het maar eens even hebben over het artikel van vandaag, sommige van ons hebben er al bijna een week vakantie op en sommige hebben pas vanaf vrijdagmiddag vakantie en er zijn natuurlijk mensen die geen vakantie hebben. Het leek mij leuk om een lijst te maken met dingen die je samen kunt doen met je vriendinnen want dat is natuurlijk gewoon super leuk, ondanks het soms best moeilijk is om dingen te verzinnen, nou daar ga ik je vandaag bij helpen! Laten we maar snel beginnen :)


- Houd een filmavond met al je vriendinnen en plak er meteen een sleepover aanvast, kies een paar leuke films uit waar jullie van houden zo komen jullie de avond wel door. Laat iedereen wat meenemen of regelen, zo regelen een paar het avondeten, een paar de snacks en drinken en de rest regelt bijvoorbeeld het ontbijt. Zo doet iedereen wat en wordt het zeker heel gezellig.


- Ga foto's maken. Dat is iets wat ik persoonlijk heel erg leuk vind. Kies een te gekke plek uit, waar je zeker weet dat je een mooie achtergrond hebt en maak allemaal leuke en gekke foto's van elkaar en samen. Is zeker een leuke herinnering voor later!


- Dit is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je gezellig iets met je vriendinnen gaat doen, maar ga een leuke workout doen, maak allemaal gezonde snacks, lekkere sapjes en heb gewoon plezier. Dat is nog eens een leuke manier om samen aan jullie zomerlichaam te komen :)


- Kleding/make-up ruilen, iedereen heeft wel dingen die je niet meer gebruikt of aantrekt. Het is dan zonde om het weg te gooien of weg te doen. Wie weet heeft een van je vriendinnen nog wel een heel leuk shirtje en wil zij graag jouw shirtje. Dit zelfde kan je natuurlijk ook doen met make-up, ik zou dan persoonlijk alleen geen mascara doen, want dan bestaat de kans op ontstoken ogen en dat willen we natuurlijk allemaal niet.


- Picknicken! Dat lijkt me zo leuk om te doen, zeker nu het steeds iets mooier weer wordt. Ik kan niet wachten om straks als het iets warmer is buiten gewoon lekker een kleed neer te leggen en te gaan picknicken. JEAH!


- Relax tijd :). Doe lekker een maskertje op, reinig je huid goed, lak je nagels in die te gekke lente kleurtjes en zorg dat je je helemaal herboren voelt.


-Wii'en, dit is ook misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het is stiekem toch wel heel erg leuk. Je kan het alleen wel met maximaal 4 mensen doen, maar weet je hoe leuk Just Dance is of zelfs Mario Kart vind ik geweldig, haha.


- High Tea, natuurlijk kan je naar een te schattig restaurantje gaan om daar een High Tea te nemen, maar heb je er wel eens over nagedacht hoe je dat zelf kunt doen? Maak lekkere sandwiches, scones, taartjes, koekjes etc! Vergeet natuurlijk niet een grote pot thee te zetten en voila, jullie hebben en een hele leuke middag in de keuken gehad en nog heel veel lekkere dingen om op te eten.

Natuurlijk zijn er nog honderd andere dingen die je kunt doen, maar dit zijn dingen die ik erg leuk vind om te doen of lijken me heel erg leuk om te doen. Ik hoop dat jullie er misschien wel iets leuks uitgehaald hebben zodat jullie weer wat leuks kunnen gaan doen!

Wat doe jij altijd met je vriendin(nen)?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Kledingruil doe ik zo'n 1x per jaar met een groepje vriendinnen! Is heel leuk en een goedkope manier om aan wat nieuwe dingen te komen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kledingruil doe ik ook 2x per jaar met een vriendin. Dit vind ik altijd zó leuk! :) Liefs, Roxanne/ peachlife.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten