Tag | This or That Food Edition

Heey! Vandaag heb ik weer eens een tag voor jullie, dit keer de This or That tag maar dan de Food Edition ervan! Ik heb in 2013 de This or That tag al gedaan maar dan de 'normale versie', als je daar benieuwd naar bent klik dan hier. Ik zag deze variant op de blog van Samantha en ik vond hem zo leuk dat ik hem besloot ook te doen! Laten we maar gewoon lekker snel beginnen :)Pizza of Pasta?
Dit is al meteen een vraag waar ik eigenlijk nooit tussen zou kiezen. Ik kan echt niet leven zonder pasta, maar ook niet zonder pizza. Ik kan wel eerder de hele week pasta eten dan pizza, want bij pasta kan je zo veel verschillende soorten saus maken en je kan het nog in een salade eten. Ik ga dus denk ik voor pasta.Thuis eten of uiteten?
Ik vind thuis eten altijd gewoon fijn, lekker eigen spulletjes je kan eventueel nog lekker televisie kijken of een muziekje aanzetten. Uiteten gaan is natuurlijk ook heel gezellig en dan kun je heerlijk eten kiezen, maar ik ga toch voor thuis denk ik, haha

Koken of bestellen?
Koken, ik vind het sowieso heel leuk om te doen en dat is meestal ook nog gezonder dan dingen om te bestellen, dat betekent niet dat wij nooit wat bestellen hoor. Maar ik vind het altijd een heerlijke afleiding even lekker koken :)
 
Koek of snoep?
Ik ga dan voor koek. Ik vind snoep niet heel bijzonder lekker en koekjes zijn altijd fijn om te eten, bijvoorbeeld bij een lekker kopje thee. Oh en niet te vergeten ze zijn ook nog eens heel leuk om zelf te bakken :)

Samen of alleen eten?
Samen eten is natuurlijk veel gezelliger! Af en toe alleen vind ik niet erg, maar toch liever samen haha.

Pindakaas of Nutella?
Alsjeblieft geen een, ik walg echt van chocola (en dus ook van nutella) en ik heb te vaak pindakaas gegeten dat ik het ook niet meer wil, haha.


Thee of koffie?
Thee! Ik vind thee echt ontzettend lekker, vooral groene thee <3. Iedere avond drink ik toch wel een kopje thee. Ik vind koffie trouwens echt niet lekker..

Bier of wijn?
Dit wil ik wederom beide niet. Ik vind bier echt alleen al vies ruiken en een wijntje, nee dankjewel.

McDonald's of Burger King?
McDonald's, dat gaat er af en toe wel in hoor ;)


Koken of bakken?
Ik vind het alle twee echt heel erg leuk om te doen, maar als ik moet kiezen ga ik dan toch voor bakken. Heerlijk cake, koekjes, taart, appelflappen etc! En het opeten is natuurlijk erg lekker en leuk.

Zomergerechten of wintergerechten?
Zomer! Ik ben niet iemand die gelukkig wordt van een stamppot, doe mij maar een lekkere salade of een pasta :)

Ontbijten of lunchen?
Ik heb 's ochtend nooit echt trek in eten en bij lunch kun je zo veel meer eten eigenlijk, haha. Ik vind vooral een broodje met pesto, mozzarella en tomaat erg lekker en ik zou dat nooit als ontbijt eten.


Vlees of groenten?
Ik wil vlees en groenten :). Ik vind namelijk dat zonder groenten je gerecht geen gerecht is, maar een stukje vlees maakt het ook altijd net iets meer een gerecht, haha.

Pudding of ijs?
IJS! Dat gaat er altijd in, of het nou -10 buiten is of 32 graden ijs is altijd welkom :D

Chocola of chips?
Zeker weten chips, gewoon lekker naturel chips :)

 
Hartig of Zoet
Mhh, ik vind alle twee wel heel erg lekker, maar ik zou niet kunnen leven zonder taart, dus dan gaan we maar voor zoet.

Aan tafel of op de bank?
Aan tafel sowieso. Dat is ook veel praktischer en gezelliger als je het mij vraagt. Je kan dan gewoon ook alles neerzetten en je hoeft je geen zorgen te maken dat de bank vies wordt.

Gezond of ongezond?
Er zijn zo veel gezonden dingen die lekker zijn, maar af en toe een pizza of patatje gaat er ook wel in. Ik ga mijn goede voornemens na en zeg gezond :)

Dit was de tag dan alweer, ik vond het erg leuk om het te beantwoorden ondanks ik sommige echt wel moeilijk vond, haha.

Eet jij liever nooit rijst of nooit pasta?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten