Tag | About My Blog

Heey! Het leek mij wel weer eens leuk om een tag te doen in artikel vorm. Ik was laatst gewoon lekker allemaal blogs aan het lezen en toen kwam ik op de blog van Irina deze hele leuke tag tegen, namelijk "The About My Blog" tag. De tag gaat over bloggen, wat op zich logisch klinkt als je de naam ziet, haha. Laten we dus maar snel beginnen!


Hoe lang blog je al?
Mijn blog zelf bestaat sinds 10 november 2013, dus ik blog vanaf dat moment. De eerste twee maanden (november en december 2013) poste ik erg veel, maar vanaf januari 2014 was dat weer wat minder geworden en vanaf mei 2014 ben ik echt weer gaan bloggen!Hoeveel tijd besteed je per dag aan je blog?
Hoeveel tijd precies weet ik niet, maar het is wel behoorlijk wat. Ik probeer iedere dag een artikel online te krijgen en soms zelfs 2. Ik vind het erg leuk om jullie reacties te lezen en daar vervolgens op te antwoorden. Er moeten natuurlijk foto's gemaakt en video's gefilmd worden en dan hebben we het nog niet gehad over de hele tijd bedenken waar je een artikel over zou kunnen schrijven

Weten mensen in je omgeving dat je blogt?
Er zijn zeker een paar van mijn vriendinnen die weten dat ik blog en mijn ouders heb ik het ook wel eens verteld, maar volgens mij weet verder niemand het? Ergens ben ik bang dat de mensen die ik ken het niet leuk gaan vinden of er om gaan lachen, dus ik vind het prima zoals het nu is.Hoeveel volgers heb je?
Op dit moment op bloglovin' 30, wat ik al best veel vind, want ik had zelf nooit verwacht dat 30 mensen mijn blog zouden willen lezen, haha. Maar goed mij gaat het niet om de volgers, ik blog gewoon omdat ik het leuk vind en als andere mensen het ook nog leuk vinden is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?
Ik heb heel wat vakanties en trouwens ook gewone dagen doorgebracht op blogs van andere en ik had stiekem als de hele tijd in mijn hoofd dat ik ook een eigen blog wilde, gewoon een stukje eigen internet waar ik kon schrijven over alles wat ik wil. Vandaar dat ik in 2013 toen besloten heb mijn eigen blog te starten.Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Eigenlijk komt mijn inspiratie overal vandaan, als ik iemand bijvoorbeeld iets leuks hoor zeggen onthoud ik het meteen, met de gedachte: daar kan ik misschien wel een artikel over schrijven. Maar ook plaatjes of quotes op tumblr doen het altijd erg goed. Ik maak ook altijd een lijstje, op het moment dat ik dan echt echt niks weet te verzinnen, kan ik altijd nog even op het lijstje kijken.

Heb je wel eens geen tijd of zin om te bloggen? Hoe los je dit op?
Ik heb nog nooit echt gehad dat ik geen zin had om te bloggen, puur en alleen omdat ik het echt ontzettend leuk vind. Natuurlijk komt het vaak genoeg voor dat ik geen tijd heb, daarom probeer ik het altijd zo in te plannen dat er altijd wel een artikel is die ik online kan zetten die dag. Zeker als ik weet dat ik een drukke school week heb. En als ik echt echt geen tijd heb, dan kan het zijn dat er geen artikel komt, maar dan bestaat de kans wel dat er op een andere dag een extra artikeltje verschijnt :)

Dit was dan de tag alweer! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het heel leuk vond om in te vullen. Ik zou het natuurlijk leuk vinden als jullie deze tag ook invullen, want ik ben wel heel erg nieuwsgierig naar jullie verhaal!

Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten