Review | Garnier Verzachtende Tonic

Heey! Alweer bijna een maand geleden plaatste in een artikel over de dingetjes die ik gekocht had in de Etos, daar was deze verzachtende tonic van Garnier ook eentje van. Ik heb hem nu dus bijna een maand gebruikt twee keer per dag en het leek mij wel leuk om te vertellen wat ik er van vond!

Het zit in een mooie roze flacon met een goed sluitbaren dop, handig voor als je hem mee wil nemen bijvoorbeeld.

Benieuwd naar deze tonic? Lees dan snel verder :)
 De tonic ik geschikt voor de droge tot zeer droge huid en voor de gevoelige huid. Hij belooft je huid te zuiveren en te verzachten, hier zorgen de extracten van kers en moringa voor. Moringa staat bekend om een zuiverende werking en zorgt dat je hiermee je gezicht snel en makkelijk kunt reinigen. De kersenextracten zijn toegevoegd om de huid te verzachten. Ook is deze tonic zonder parabenen. Fijn voor de gevoelige huidjes dus!

Hier staan nog de ingrediƫnten voor de mensen die daar interesse in hebben en je kan meteen zien dat het 200 ml bevat. Er zit wel alcohol in en daardoor kan het zijn dat sommige huidjes er niet tegen dit product kunnen. Probeer het daarom eerst op een klein stukje van gezicht, voordat je straks een rood brandend gezicht hebt.

Ik moet zeggen dat het voor mijn huid prima werkt, mijn gezicht wordt er niet rood van en gaat ook niet tintelen. Ik heb echt het gevoel dat na het gebruiken van deze tonic mijn huid goed schoon is, wat natuurlijk altijd fijn is. Ook heb je helemaal niet veel nodig, dus kun je er lekker lang mee doen.

Deze tonic vind je bij drogisterijen voor €4,59

Heb jij deze tonic wel eens gebruikt?
Liefs,
Floor


Reacties

  1. Fijne review! Ik gebruik nu de tonic van Nivea echt al jaren en ben al een tijdje opzoek naar een nieuwe!

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Garnier is zo een fijn merk, ik heb er echt al veel dingen van, deze toner nog niet. Binnekort eens proberen! Hele leuke review!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten