Opgemaakt #2

Heey! Ik heb de afgelopen maanden/weken weer wat dingen opgemaakt en bewaard zodat ik er een artikel over kon schrijven :). Ik vind het zelf altijd leuk om te kijken wat andere hebben opgemaakt, vandaar dat ik ook mijn eigen producten die ik heb opgemaakt bewaard heb, is trouwens ook leuk voor je zelf, haha. Oké genoeg gepraat, laten we maar snel gaan beginnen.


Benieuwd naar de details over de spullen die ik heb opgemaakt en wat ik er van vond? Lees dan snel verder :)Het eerste product dat ik heb opgemaakt is de 8x4 deodorant in Unity. Dit is een hele tijd lang mijn favoriete deodorant geweest en heb er dan volgens mij ook 3 busjes doorheen gespoten. De laatste is bijna leeg en zit nu in mijn tas voor mee naar school. De geur is zoet, maar niet te zoet, als je het mij vraagt de perfecte geur! Deze deodorant kun je trouwens in elke drogist kopen :)

Droogshampoo, wie houdt daar nou niet van. Ik heb deze droogshampoo van Baela Trend It Up opgemaakt, deze droogshampoo komt uit de DM in Oostenrijk, dus je kan hem in ieder geval niet in Nederland vinden. Hij werkt op zich wel prima, alleen had ik steeds het gevoel dat ik mezelf aan het vergassen was. Ik ben nu nog op zoek naar een fijnere, ideeën zijn altijd welkom!

Nu we het toch over haar hebben, ik heb ook deze haarverdikkende shampoo van Elvive van L'Oréal Paris opgemaakt. Ik moet zeggen dat ik hem heel erg fijn vind ruiken en mijn haar ook goed schoonmaakt, of het mijn haar ook daadwerkelijk dikker heeft gemaakt, nee dat denk ik niet.

Ook hebben we deze douchgel opgemaakt, ik zeg expres 'we' omdat mijn zusje en mijn moeder deze ook gebruikt hebben. Dit is de Duitse versie, maar ze verkopen deze ook gewoon in Nederland hoor :), er staat nu namelijk een Nederlandse in de douch. Ik vind de geur van deze douchgel, naja het is eigenlijk meer crème, echt ontzettend fijn en hij werkt prima. Zeker een aanrader dus!

Als je elke dag nagellak op hebt, zou je het er toch wel eens af moeten halen om weer een tof nieuw kleurtje op te doen. Al zo lang dat ik mij kan herinneren gebruik ik de nagellak remover van Kruidvat eigen merk en dan de variant zonder aceton. Ik vind hem erg fijn om te gebruiken en hij is zeker niet duur, wat natuurlijk ook altijd fijn is.

Ik heb ook nog deze Pure & Nature Cleansing Tonic opgemaakt. Ik heb alleen geen idee waar de tonic vandaan komt, wel weet ik dat ik hem ontzettend fijn vond, zowel de geur als de werking ervan!

Nu we het toch over reinigen hebben, ik heb deze verfrissende oog & lip reinigingslotion van Etos eigen merk opgemaakt. Hij werkt op zich prima, maar ik heb producten gebruikt die veel fijner zijn dan deze is. Eigenlijk heb ik deze gekocht als een soort noodoplossing omdat mijn make-up remover op dat moment leeg was en ik dus echt een nieuwe moest en de enige winkel in de buurt was de Etos. 

Vroeger droeg ik altijd deze deodorant van Vogue Girl, als ik dit ruik moet ik ook wel een beetje denken aan vroeger. Maar ik vind hem nu eigenlijk veelste zoet, aangezien ik het zonde vond om deze mini weg te gooien die toch al half leeg was heb ik hem wel even opgebruikt. Dit is meer een deodorant voor de wat jongeren meiden onder ons!

Deze mascara heeft zijn eind ook wel bereikt. Ik kocht hem ooit toen het 1 + 1 gratis was bij Kruidvat. Hij werkt op zich prima en heeft een gekruld borsteltje.  Ik heb hem niet extreem vaak gebruikt, omdat ik uiteindelijk een veel fijnere mascara had gekocht, het is verder gewoon een prima mascara alleen die van mij was uitgedroogd.

Als laatst heb ik nog deze concealer van Miss Sporty opgemaakt. Ik had hem gekocht in mei in Londen. Ik vind het echt heel jammer dat deze op is, want ik vond hem echt super fijn. Voor mij had deze concealer de perfecte kleur en hij dekte ook nog eens goed. Jammer dat ie op is!


Het is eigenlijk ook best wel fijn om al die producten nu weer even weg te gooien, voelt toch meteen weer lekker opgeruimd. 

Heb jij laatst nog producten opgemaakt?
Liefs,
Floor

Reacties