Liebster Award #2

Heey! Ik ben alweer twee keer genomineerd voor deze tag, wat natuurlijk wel een beetje een eer is. Hiervoor wil ik Sylvahna en Jenny heel erg bedanken. Kijk zeker eens op de blog van deze twee leuke meiden! Het leek mij leuk om hun vragen door elkaar te mengen zodat ik van ieder een paar vragen beantwoord hebt. Ik ga verder niemand nomineren, want dat heb ik al een keertje gedaan. 

1. Als je een dag samen met een bekende YouTuber zou mogen vloggen, wie zou dat dan zijn?
Sowieso Zoe Sugg! Ik vind haar geweldig en dan kan ik meteen met Nala (haar hondje) spelen en gezellig chillen met Alfie en misschien komen dan nog leuke andere YouTube vrienden op bezoek, zoals Tayna Burr, Jim Chapman, Marcus Butler, ja ik zie het helemaal voor me!

2. Doe je aan hardlopen?
Nop, normaal hockey ik drie keer per week, dus dat vind ik dan wel mooi geweest. Maar heb nu nog een blessure dus nog even geen hockey of sport voor mij.

3. Naar welk liedje zou je de hele dag kunnen luisteren?
Oe, moeilijk. Er zijn namelijk heel veel liedjes waar ik dat wel bij kan. Ik denk dat ik dan ga voor You & I, Happily, Little Things, Night Changes (One Eirection) en Kiss me (Sixpence Non The Richer). En als ik er echt een zou moeten kiezen, euh dat is moeilijk.. Ik denk dat het dan Little Things wordt van One Direction.

4. Wanneer ben jij begonnen met bloggen?
November 2013, ik was al een tijd fan van blogs lezen en toen wilde ik het eigenlijk stiekem ook wel heel graag. Op 10 november heb ik toen besloten mijn blog te maken :)

5. Hoe kom je aan de naam van je blog?
Eigenlijk heb ik de naam van mijn tumblr account gebruikt als naam voor mijn blog. Ik vond het op zich wel een toffe naam. Maar het is voornamelijk omdat ik vind dat je van de dingen en momenten van vandaag moet genieten. Je moet je niet te veel meer focussen op de dingen die in het verleden zijn gebeurt, het enige wat je daar nog mee kan doen is er van leren. En focus je ook niet te veel op de toekomst, het loopt waarschijnlijk toch allemaal anders dan je in je hoofdje gepland had.


6. Heb je een eigen huis of woon je nog thuis?
Ik als 16-jarige 4 vwo leerling woon nog lekker thuis bij mijn ouders, haha. Ik heb ook geen behoefte om nu al het huis uit te gaan, vind het eigenlijk wel prima hier :)

7. Wat is je lievelingseten?
Goede vraag. Ik ben zelf in ieder geval erg dol op pizza en pasta's, voornamelijk Italiaans dus, maar Mexicaans vind ik meestal ook wel lekker. Laten we het voor nu houden op pizza :)

8. Wat zijn jouw favoriete blogs?
Roxanrose.blogspot.nl
Lottelovesbeauty.nl
Lifesplash.nl
livingalie.nl
Teskuh.nl
beautyoftravel.nl
beautygloss.nl
zoella.co.uk
Ja dit is wel een mooi rijtje. 

9. Wat is je favoriete beautyproduct?
Concealer of mascara. Ik kan eigenlijk niet zonder die producten. Dat is gewoon de perfecte hoeveelheid van make-up die ik in iedere geval nodig heb wil ik een beetje er uitzien alsof ik een goede nachtrust heb gehad,haha. 

10. Wat doe je als je geen inspiratie hebt?
Meestal Sophie vol spammen, met de tekst dat ik niks weet om een artikel over te schrijven. Of ik ga gewoon heel internet af, eerst tumblr, dan pinterest en als laatst gewoon google. En als ik echt echt niks weet, heb ik altijd nog wel een plan D ergens liggen, haha.


11. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
YouTube filmpjes kijken, blogs lezen, bloggen, foto's maken, tv kijken, met Sophie appen, op tumblr kijken, lachen, ja laten we het houden op een lekkere mix van al deze dingetjes.Er horen bij deze tag natuurlijk ook nog 11 feitjes over mijzelf.

1. Ik ga deze zomer alleen 3 weken naar Florida, jeah!
2. Sophie is mijn beste vriendin, voor de mensen die dat nog niet wisten.
3. Ik ben vorig jaar blijven zitten, vandaar dat ik nu week leuk 4vwo doe.
4. Ik ben dol op quotes
5. Ik wil heel graag The Longest Ride zien als ie uit komt en stiekem ook wel Magic MikeXXL
6. Ik doe de workouts van Cassey Ho (Blogilates)
7. Ik kan mijn hele dag spenderen aan het kijken van YouTube video's
8. Ik hou heel erg van dingen kopen, maar mag van mezelf geen geld meer uitgeven.
9. Ik heb altijd een klein tasje in mijn tas, ik noem hem zelf: mijn noodgevallen tasje.
10. Ik kan niet leven zonder whatsapp
11. Ik hou van jullie allemaal :)

Omdat ik niemand ga nomineren, heb ik ook geen vraagjes voor degene die ik ga nomineren aangezien ik niemand nomineer, logisch he? Ik hoop in ieder geval dat jullie het alsnog leuk vonden om te lezen, ondanks ik niet alweer iemand heb genomineerd.

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Wat leuk dat je nog 2x genomineerd bent! Trouwens ook leuk de vragen beantwoord <3

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten