Let's Talk About Films | The Best of Me

Heey! Ik heb alweer een artikel van een film voor jullie! Ik wilde deze film echt al ontzettend lang zien en dat heb ik van het weekend dan eindelijk ook gedaan! Het is een film gebaseerd op de gelijknamige roman van Nicholas Sparks uit 2011, ik heb het namelijk over "The Best of Me".  Voor de mensen die het nog niet weten, ik ben een grote Nicholas Sparks fan, zowel de boeken als de verfilmingen, daarom ging ik er ook vanuit dat dit een geweldige film zou zijn! De film komt trouwens uit 2014 en hij is ook in de bioscoop geweest!


Benieuwd wat ik van de film vond?
Luke Bracey en Liana Liberato

De hoofdrollen worden gespeeld door: James Marsden, Michelle Monaghan, Luke Bracey en Liana Liberato. James en Michelle spelen  Dawson en Amanda in de tijd van vandaag de dag en Luke en Liana spelen Dawson en Amanda 21 jaar geleden.

Dawson en Amanda waren verliefd op elkaar op de middelbare school, een hele mooie periode uit hun leven. In het begin weet Dawson eigenlijk niet zo goed wat hij moet doen. Het gaat trouwens ook niet helemaal lekker bij hem thuis. 21 Jaar laten ontmoeten ze elkaar door toeval weer. Dawson verklaart opnieuw zijn liefde aan haar, maar zij wijst hem af omdat ze ondertussen getrouwd is en kinderen heeft. 


Eigenlijk bestaat het verhaal steeds uit flashbacks van 21 jaar terug. Dit maakt de film toch wel weer wat specialer. Het is weer typisch een Nicholas Sparks film en als je meerdere films van hem gezien hebt, snap je zeker wat ik bedoel. 

Natuurlijk zitten er in dit verhaal een paar hele mooie quotes, zoals het eigenlijk altijd zo is met verhalen geschreven door Nicholas Sparks

Ik zeg zeker een keer kijken als je tijd hebt!

Heb jij The Best of Me al gezien?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik zou hem graag een keer zien, lijkt me een leuke film!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De film is gewoon adembenemend prachtig! Ga hem snel kopen op dvd! Van welk boek is dit trouwens de verfilming? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The Best of Me :) Het is zowel de titel van de film als van het boek! x

   Verwijderen

Een reactie posten