Inspiratie | Cadeautjes inpakken #2

Heey! Aangezien er het hele jaar door wel mensen jarig zijn die je kent leek het mij wel weer leuk om een cadeau inpak inspiratie lijstje te maken. Hoe leuk is het als je een cadeautje krijgt die mooi ingepakt is en waaraan je kan zien dat degene er (veel) tijd in gestopt heeft. Als je nog meer inspiratie wil, ik heb er in december ook een artikel over geschreven, die kun je hier vinden. Oke laten we dus maar lekker snel beginnen.


Wie wordt hier nou niet vrolijk van? Een cadeautje leuk inpakken hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Een vrolijk papiertje doet al wonderen. Gebruik eventueel washi tape om het allemaal nog gezelliger te maken en als laatst nog een leuk lintje er om en voila. 

Benieuwd naar de rest?Nu we het toch over washi tape hebben gehad, je kan natuurlijk ook een simpel cadeaupapiertje hebben en dan bijvoorbeeld met washi tape er een strikje of hartje op maken. Je hoeft echt niet heel moeilijk te doen om het er toch een stuk leuker uit te laten zien!


Je kan natuurlijk ook allemaal leuke labeltjes aan je cadeautjes vast maken. Of misschien wel de lievelingsbloem van degene die jarig is. De kaartjes kun je heel simpel zelf maken en het ziet er meteen uit alsof je er meer tijd in gestoken hebt. Leuk om op een effen cadeaupapiertje te plakken met vrolijke washi tape.


Je kunt natuurlijk ook papierencupcakevormpjes gebruiken op je cadeautje te versieren. Je kan bijvoorbeeld een rondjes knippen uit de krant zodat je in je rondje de tekst ziet staan en dan schrijf je met een dikke zwarte stift de nieuwe leeftijd van die persoon die jarig is. Bijvoorbeeld je beste vriendin is 17 geworden, dan schrijf je er met een zwarte stift 17 in.


Washi tape kleur gezelligheid!

Ik hoop dat jullie hier uit wat inspiratie kunnen halen om voortaan je cadeautjes net iets leuker in te pakken dan je normaal zou doen. Je kan ook genoeg leuke versiersels kopen bij bijvoorbeeld Xenos of HEMA. Van die cadeautasjes zijn natuurlijk ook altijd leuk!

Hoe pak jij je cadeautjes altijd in?
Liefs,
Floor


Reacties

 1. Oh ik moet echt eens een klein beetje mn best doen op cadeautjes hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa blijft erg leuk om cadeautjes nog leuker in te pakken! En een werk dat er sommige aan hebben om het uit te pakken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De stijl van de derde foto met het bruine inpakpapier en de touwtjes gebruik ik altijd! Tip; Zulke rollen zijn nu te koop bij de ikea.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ze hebben inderdaad bij de Ikea tegenwoordig hele leuke dingen om cadeautjes in te pakken, goede tip!

   Verwijderen

Een reactie posten