In Love With Valentijnsdag | Cadeau ideetjes

Heey! Het is weer tijd voor een Valentijnsdag artikel! Ondanks ik niks met Valentijnsdag doe vind ik het wel heel erg leuk om er artikels over te schrijven en ik weet dat sommige van jullie er wel wat mee doen, dus wellicht heb je er dan nog wat aan!  Vandaag heb ik wat tips voor cadeau ideetjes, ik kan namelijk heel goed begrijpen dat het moeilijk is om iets te bedenken wat je zou moeten geven, niet dat je natuurlijk iets hoeft te geven, maar een klein cadeautje is misschien wel leuk! In dit artikel staan voornamelijk dingen die je zelf moet maken of doen, dat is toch leuker dan standaard iets kopen!

Chocolade met een foto van jullie

Dit heb ik al in een eerder cadeau inspiratie artikel genoemd, maar dit zou natuurlijk ook perfect zijn voor Valentijnsdag! Hoe leuk is het om je geliefde of beste vriendin chocola te geven met een foto van jullie er op? Oké, dan moet diegene wel van chocola houden, maar dat spreekt voor zich. Je kan het laten maken op hema.nl, zo kun je ook dingen laten bedrukken op een t-shirt, mok, taart etc!


Maak een leuke kaart 


Er zijn tegenwoordig genoeg websites waar je online een kaart kan laten maken, bijvoorbeeld bij Greetz, zo kan je de kaart helemaal naar jouw eigen smaak maken en er eventueel nog een leuke foto in doen! Maar je kan natuurlijk ook zelf lekker creatief bezig zijn en een eigen kaart knutselen ;)

©  Koop een t-shirt met een quote er op die echt bij die persoon past, dat is toch leuk om te krijgen?
©  Koop haar favorieten bloemen en maak er een persoonlijk kaartje bij
©   Je bent iets vergeten te regelen? Neem haar/hem mee naar dat leuke restaurantje voor een heerlijke lunch en geniet verder samen nog van de dag!

Bak iets lekkers

Hoe leuk zou het zijn als je voor je vriend/vriendin een heerlijke taart zou maken of misschien wel zijn of haar lievelingsavond eten. Je laat dan meteen aan diegene zien dat je er echt tijd in gestoken hebt en het is natuurlijk hartstikke gezellig/leuk! Je kan ook een doosje maken met allemaal lekkere Valentijnsdag gerelateerde dingetjes er in, zoek je nog inspiratie daarvoor? Ik heb een artikel geschreven over een paar hele leuke Valentijnsdag gerelateerde recepten!

© Je kunt natuurlijk ook kleine dingetjes kopen zoals een leuk armbandje of kettinkje!
© Neem hem/haar mee naar een toffe film in de bioscoop en ga daarna ergens gezellig sushi eten.
©Weetje hoe mooi zonsondergang is bij zee? Neem hem/haar mee naar een mooie plek en ga samen van de zonsondergang genieten met lekkere hapjes!

Reasons why I love you boekje

Heb je er wel eens over nagedacht waarom je zo veel van die persoon houdt, wat je nou zo ontzettend leuk aan hem/haar vindt? Zo niet, dan wordt dat eens hoog tijd, haha. Schrijf meteen alles op wat je kan bedenken en probeer natuurlijk zo veel mogelijk dingen te verzinnen. Schrijf vervolgens reden voor reden op een apart stevig papiertje en plak er eventueel nog een leuke foto bij. Dan maak je in elk kaartje/papiertje gaatjes en dan is het tijd om ze vast te binden met een touwtje. Zo heeft die genen een eigen boekje met dingetjes waarom jij zo veel van diegene houdt, hoe leuk zou dat zijn om te krijgen?


Vergeet je cadeautjes trouwens ook niet leuk in te pakken! Alles is toch veel leuker om te krijgen als het echt mooi ingepakt is? Hierboven zie je een paar voorbeelden van hoe je het bijvoorbeeld zou kunnen inpakken :)

Weet jij al wat je gaat geven voor Valentijnsdag?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten