Extra | Brit Awards 2015

Heey! Zoals sommige van jullie misschien wel weten was gister de uitreiking van the BRITs Awards. Er was een livestream via YouTube zodat je iedereen gezellig mee kon kijken en dat heb ik natuurlijk met alle plezier gedaan. Hier mijn favorieten momenten.


Ed Sheeran won twee awards, hij won namelijk Best British Album voor zijn album X en hij won Best Bristish Male Solo Artist, waar ik het overigens helemaal mee eens ben. Ook ging hij optreden en speelde hij zijn nieuwe nummer Bloodstream, ik ben sowieso dol op Ed Sheeran maar ook echt op dit lied <3.

Ook zag ik Taylor Swift winnen, zij won namelijk Best International Female Solo Artist en ging ook optreden met haar nummer Blank Space, ik ben echt helemaal dol op dat lied. Ik vond haar er ook echt super mooi uit zien en haar bekende rode lipstick had ze natuurlijk ook op.


One Direction won Best British Video voor hun music video van You and I, een van mijn favorieten liedjes ever! De mensen die mij op twitter volgen hebben waarschijnlijk wel een paar tweets voorbij zien komen met #ONEDIRECTIONBRIT nou dat was hiervoor dus, haha. Ze waren er zelf alleen niet bij omdat ze op tour zijn en op dit moment in Japan zijn. Ik vond trouwens dat ze ook Best British Group moesten winnen, maar die heeft Royal Blood gewonnen.

British Female Solo Artist is gewonnen door Paloma Faith
International Group is gewonnen door Fool Fighters
CRITICS' Choice Award is gewonnen door James Bay
British Single  is gewonnen door Mark Ronson ft Bruno Mars - Uptown Funk
British Breakthrough act is gewonnen door Sam Smith
International Male Solo Artist is gewonnen door Pharrel Williams.

Meer er over kun je hier vinden: http://www.brits.co.uk/

Oh en we kunnen natuurlijk Madonna haar optreden niet vergeten. Ze was van een trap iets op het podium afgevallen omdat ze haar cape niet goed los kreeg en er een danser aan trok. Ik heb echt de eerste minuut zo gezeten :O met de tekst: "OMG PAP ZE VIEL"

Hebben jullie The Brit Award's gekeken?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Oke dit is dus helemaal langs mij heen gegaan, haha. Wel leuk om te lezen :). Ik vind het heel erg leuk that Uptown Funk gewonnen heeft ik hou ziels veel van dat lied :D. Oh en dat van Madonna is echt erg, ze is wel oke toch?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa Uptown Funk vind ik ook echt leuk en volgens nu.nl gaat alles goed met Madonna :)

      Verwijderen

Een reactie posten