Review | Overzicht

Heey! Het leek mij wel eens leuk om een artikel te maken over alle producten waar ik een review van geschreven heb. Ik ga ook vertellen of ik ze nog steeds fijn vind om te gebruiken en ik zet natuurlijk het linkje van het artikel neer zodat je de volledige review kunt lezen :). Sommige zijn wel oud, naja de oudste is van maart vorig jaar, haha.

Benieuwd over welke producten ik tot nu toe allemaal een review heb geschreven? Lees dan snel verder :)The Make-Up Spot

Ik had een bestelling gedaan bij themakeupspot.nl, wat ik overigens nog steeds een hele fijne website vind. Ik kocht een blush van Beauty Uk in de kleur 5 Peaches & Cream, dit is trouwens nog steeds een van mijn favorieten blushes/highlighter. Ook kocht ik een rode/roze/oranje lipstick van Barry M. in de kleur 151 Sunset. Ik gebruik hem niet zo vaak, weet eigenlijk niet waarom, haha.

NYC Proof Twistable Intense Lip Color

Ik vind het zelf een hele mooie roze kleur, ik weet alleen zo 123 niet waar ie nu is, oeps. Ik moet hem wel echt gaan zoeken want ik ging net mijn review terug lezen en ik vind hem wel echt mooi!


Catrice Crème Fresh, Light Your Fire

Dit is een roze nagellakje van een limited edition van vorig jaar. Het is een hele lieve roze kleur, lekker meisjesachtig dus. Het enige nadeel is dat hij een beetje streperig aan brengt..


De Tuinen Anti-Oxidant Masker met Vitaminen A-B5-E

Het maskertje zelf zie je niet echt goed zitten, wat natuurlijk niet uit maakt, maar dat vind ik altijd wel extra leuk. Hij is gewoon wit en droogt vanzelf transparant op. Hij bevat 75 mL en is niet getest op proefdieren! Ik gebruik deze nog steeds regelmatig en ben er erg over te spreken.

Freeman Facial Anti-Stress Mask Dead Sea Minerals
Dit is echt een geweldig product! Je krijgt er een heel blauw gezicht van, wat ik persoonlijk echt om te gillen vind. Toch geestig, voel je je toch even lekker 20 minuten een smurf. Mijn huid wordt er helemaal niet rood van en je komt echt even heerlijk tot rust, zeker een aanrader dus!!

Zodra het weer wat mooier weer wordt, ga ik meteen mijn nagels in een van deze twee kleurtjes lakken. Ze zijn van de Rita Ora collectie van Rimmel Londen. Ik heb ze in de kleuren 873 Breakfast in Bed (links) en 853 Pillow Talk. Ik ben zo ontzettend gek op die mintgroene. 

Nee, als je iets niet moet kopen is het deze nagellak (ten minste als je echt wil dat de nagellak daadwerkelijk kleur afgeeft). Ik heb ze in de kleuren 03 Peach Keen (links) en 06 Soda Pop & Candy Shop. Dit is meer voor als je alleen een glansje met een klein beetje kleur op je nagels wil, sinds deze review heb ik ze ook niet meer gedragen, haha. Als je benieuwd bent of ze wel wat voor jouw zijn, moet je even de volledige review van dit artikel lezen (Gewoon op de naam van het product boven aan de foto klikken :)). 

Oke deze foto is dus echt walgelijk, maar goed. Dit is nog steeds een van mijn favorieten haarmaskers. Ik vind de geur ontzettend lekker, de substantie voelt fijn én hij werkt ook nog eens goed, leuk voor een kruidvatprijsje. 

Ik heb deze mooie blush in de kleur 06 Life's a Cherry.Ik moet zeggen dat ik het eerder een framboos tint vind dan een kers tint, maar goed. Ik was zo erg verbaasd over de pigmentatie, je moet echt oppassen want anders zie je er net uit alsof je in een poederdoos bent gevallen. Als je met je blushkwast de blush zachtjes aantikt hebt je al genoeg.

Als ik snel mijn nagels wil lakken, is dit de kleur die ik altijd pak. Het is een roze kleur die mat opdroogt en dat doet hij ook nog eens lekker snel! Dit is in de kleur 185 Candy Crush en het is ene lekkere felle roze kleur, I love it. 

Dit is een hele diepe blauwe kleur, die behoorlijk opvalt. Ook de glans die er in zit is behoorlijk aanwezig, daar moet je maar net van houden, dat kan je oplossen door er een matte topcoat overheen te doen, zoals ik in het originele artikel ook gedaan heb. Dit is de kleur 49 Keep Pool, ondanks ik nog steeds denk Keep Cool, omdat ik het een beetje een ijzige blauwe kleur vind, haha. 

Als je iets bij dit nagellakje of eigenlijk top coat nodig hebt is het geduld, meestal is dat bij mij alleen ver te zoeken, haha. Je zou het heel mooi moeten kunnen opbouwen, maar ik was er niet heel enthousiast over en heb het sindsdien ook niet meer gebruikt.

Dit is een limited editon bluhs van Essence. De blush past zich aan aan de pH-waarde van je huid, tof! Er zitten ook kleine glittertjes in, maar die zie je niet heel goed terug. Deze blush gebruik ik nog steeds met alle plezier. 

Ik mocht voor MEIDENmagazine deze drie lipglossjes testen, er staat ook een stukje over in de MEIDENmagazine van oktober vorig jaar. Ik ben vooral fan van die van Gosh!

Dit is echt mijn favoriete lipstick ever! Ik ben zo dol op deze kleur en draag hem dan ook minimaal 2 keer per week. Mocht je nog een nieuwe lipstick zoeken, dan raad ik zeker weten deze aan!

Deze lipbalsem zag je gister ook al in mijn favorieten artikel van januari voorbij komen. Dat betekent dat ik nog steeds ontzettend dol ben op deze lipbalsem, hij is heel erg fijn en verzorgt je lippen goed, alles wat je zoekt met dit weer, haha.

I Love... Strawberries & Cream Bodybutter en Handcrème

Je hebt even het gevoel alsof je een lopende kauwgombal bent door de geur, maar wat zijn deze producten ontzettend fijn! De bodybutter voelt heerlijk aan en maakt je uit ook weer lekker zacht, de handcrème werkt ook heerlijk. Zeker een aanrader dus!

Essence Blush Up! Powder Blush 10 Heat Wave

Blushes, wat ben ik daar toch gek op. Dit is wederom een blush van Essence, met een hele goede pigmentatie. Ik heb zelf de variant met een warme ondertoon. De blus bestaat uit twee kleuren die in elkaar over lopen, je kan hem dus gebruiken als één kleur, maar je kan ook de kleurtjes apart gebruiken, erg fijn! Mocht je nog een leuke blush zoeken, dit is een aanrader.

BabyLips Electro Oh! Orange!

Wie kent ze niet, de lipbalsems van BabyLips, ik kan niet zonder ze. Deze lipbalsem in neon oranje, maar wees maar niet bang, je lippen worden niet zo. Wel geeft de lipbalsem een licht kleurtje af wat ik persoonlijk altijd erg fijn is. Alleen ik zou niet weten waar deze lipbalsem zich op het moment verstopt, want ik kan hem nergens meer vinden.

Kruidvat Masker Strawberry

Gewoon een lekker maskertje zonder al te veel bijzonderheden,.

HEMA Volumising Lipstick 06

Hallo favorieten rode lipstick! Als ik een rode lipstick op heb is de kans heel erg groot dat ik deze op heb, ik vind alles aan deze lipstick gewoon geweldig.

Essence Stay allday 16h long-lasting Concealer

Zonder dit product kan ik op het moment niet leven. Ik gebruik hem iedere dag, zowel onder mijn ogen als op onzuiverheden en hij werkt fantastisch!

Essence Colour & Go, 140 Go Bold

Het perfecte lakje voor de feestdagen of voor andere feestelijke gebeurtenissen. Het lakje dekt perfect en bevat een hele mooie glans en glitters.

H&M Matte Lipstick Rood/Dita

Je ziet zojuist de perfecte mat rode lipstick voor je. Ik vind dit een geweldige lipstick en ik was behoorlijk verbaasd over de kwaliteit aangezien hij van de H&M kwam en ik nooit fan ben geweest van H&M make-up.

Etos Nail Polish Cherry

Je zou bijna denken dat dit nagellakje je achtervolg hè? Ik kan niet beschrijven hoe dol ik ben op deze kleur, het is als je het mij vraagt de perfecte nagellak voor in de winter. Mocht je je zelf nog willen trakteren op een nagellakje, koop dan deze!

HEMA Longer Lasting Lipstick 03


Deze kleur vind ik wederom weer prachtig! Hij blijft super lang zitten, voelt fijn aan op de lippen en brengt gemakkelijk aan. Meer heeft een vrouw niet nodig in een lipstick toch :)

Garnier Zuiverende Reinigingsgel

Mijn favorieten reinigingsproduct op het moment. Ik gebruikt het elke dag 2 keer en mijn huid ziet er stukken beter uit!

Oke ik heb jullie nu wel lang genoeg bezig gehouden, haha. Het waren er eigenlijk meer dan ik verwacht had, het zijn er (als ik een beetje fatsoenlijk geteld heb) 27. Vooral in de maand december heb ik veel reviews geschreven voor mijn doen dan, haha.

liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten