Let's Talk About Films | Raise Your Voice

Zo heb je het nooit over films en de volgende keer is het alweer het tweede filmartikel deze week, wat nu het geval is, haha. Films zijn natuurlijk hartstikke leuk dus dan het het geen probleem. Ik was gister al lekker vroeg uit en ging maar weer eens op Netflix kijken opzoek naar een leuke film of serie. En ik kwam een hele leuke film tegen die ik graag met jullie wil delen. De film heet: "Raise Your Voice". Een heerlijke film om gewoon lekker in het weekend te kijken!


Benieuwd wat ik van deze film vond of wil je gewoon weten waar het over gaat? Lees dan snel verder :)


Raise Your Voice is een Amerikaanse muziek film uit 2004, die is dus al behoorlijk oud, haha.Hij kwam 27 augustus 2005 uit in Nederland.  De hoofdrolspelers zijn Hilary Duff en Oliver James. Ik vond het een combinatie van Camp Rock en High School Musical, maar dan toch net iets anders. Ik moet eerlijk toegeven dat ik die films vroeger geweldig vond en nu misschien stiekem nog steeds, haha. Er komt een heleboel muziek in voor, waar ik persoonlijk echt dol op ben. Ondanks de film niet heel veel positieve reacties heeft, moet ik zeggen dat ik hem erg leuk vond, ik heb niet zo veel eisen voor een film, zolang er een beetje liefde inzit en muziek is altijd fijn!


Het verhaal gaat over de tiener Terri Fletcher (Hilary Duff) die heel graag zangeres wil worden, daarom geeft ze zich op voor een cursus van 3 weken in augustus op de beste muziekschool van het land, The Academy of Arts in LA, terwijl ze zelf in een kleiner plaatsje woont. Haar broer Paul vind zijn zusje echt heel goed en filmt al haar zangsessies in de slaapkamer en badkamer. Hij stuurt de dvd naar TheAcedemy of Arts, zodat Terri nog meer kans maakt, ze weet dit zelf alleen niet. Op de dag dat haar broer afstudeert krijgen Paul en haar vader ruzie over Terri; haar vader wil niet dat zijn dochter alleen naar LA gaat, maar Paul zegt dat hij haar mee trekt in zijn angsten.

Ik kan nog wel veel meer vertellen, maar het moet natuurlijk nog wel leuk blijven om te kijken. 
De film duurt in totaal 103 minuten en is natuurlijk in het Engels.

Kende jij deze film al?
Liefs,
Floor


Reacties

Een reactie posten