Favorieten Januari

Heey! De eerste maand van het jaar is alweer bijna over, zaterdag is namelijk alweer de laatste dag van januari. Pfoeh, het is wel snel gegaan allemaal hoor, ik kan me kerst nog heel goed herinneren. Omdat januari dus bijna ten einde is, leek het mij leuk om mijn favorieten van januari te delen, dus laten we maar snel beginnen. Het is deze maand lekker gevarieerd, dus dat is altijd fijn :)

Etos Nagellak in de kleur Cherry

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe dol ik ben op deze nagellak. Ik vind de kleur geweldig, hij dekt fantastisch, ja ik ben behoorlijk enthousiast. Wil je nog meer van mijn enthousiasme lezen over deze nagellak? Ik heb er een review over geschreven, die kun je hier vinden.


Hemorrhage (In My Hands) ~ Boyce Avenue
Dit liedje ken ik nog niet zo lang, maar sinds ik hem ken draai ik hem non-stop. Ik vind het zo'n lekker nummer en ik houd gewoon heel erg van Boyce Avenue. Het is trouwens origineel van Fuel, maar ik met zeggen dat ik het origineel nog nooit gehoord heb, haha. Echt een heel fijn nummer om naar te luisteren, dus als je dat nog nooit gedaan hebt, je weet wat je te doen staat :)

Beginners Workout Calendar 2.0 ~ Blogilates
beginners 2b-1
De naam Blogilates hebben jullie de laatste tijd ook steeds vaker voor bij zien komen. Ik heb gister deze kalender voltooid en weet je wat voor goed gevoel dat geeft. Ik kan niet wachten om te beginnen met de kalender van februari, ondanks dat wel mijn dood wordt, maar hé komt allemaal goed. Mocht je nog een lekker workout schema zoeken, dit is zeker een aanrader. 

Life Unexpected
Deze serie heb ik in 4 dagen uitgekeken. Ik vond het zo ontzettend leuk en zo jammer dat er geen seizoen 3 was. Deze serie kun je onder andere zien op Netflix, maar hij is er ook op DVD. Wil je een uitgebreidere uitleg van de serie, dan heb je vandaag mazzel, aangezien ik er een artikel over heb geschreven laatst, dus mocht je die willen lezen, kun je die hier vinden. 

Garnier Zuiverende Reinigingsgel
Sinds ik dit product heb gebruik ik hem braafjes elke dag twee keer. Ik vind hem zo ontzettend fijn, ruikt heerlijk en werkt ook nog eens goed. Hij is geschikt voor de gevoelige huid, wat altijd fijn is. Hij matteert en verfijnt de poriën. Mocht je de uitgebreide review over dit geweldige product willen lezen, moet je hier klikken.

Bodypop ~ Ken Waters en TJ Carter
Dit is ook een ontzettend lekker liedje, de clip vind ik trouwens ook echt tof.  Er is ook nog een dansworkout van, dus elke keer als ik dit liedje hoor ga ik automatisch een beetje mee dansen, haha. Hij blijft ook lekker in je hoofd zitten. 

HEMA Lip Care Pink & Shine SPF 10
Mijn lippen gaan met dit weer echt helemaal kapot, daarom vind ik het altijd fijn om een lekkere lipbalsem op te doen. Ik ben gek op de HEMA lipbalsems, dus deze is zeker een van mijn favorieten en ik heb hem deze maand ook heel vaak gebruikt, zit alweer halverwege de lipbalsem. 

Dit waren dan alweer mijn favorieten van januari! 

Wat zijn jouw favorieten van deze maand?
Liefs,
Floor


Reacties

 1. Oh die cover van Boyce Avenue vind ik ook echt geweldig! -x- www.marrrja.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat inderdaad allemaal heel snel :o And i love Boyce Avenue!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die cover van Boyce Avenue is echt heel er mooi! Ik ga binnenkort toch ook maar even Life Unexpected kijken, je maakt me te nieuwsgierig, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heuj die nagellak heb ik nu ook op! Fijn is 'ie he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die nagellak is echt mooi! Jammer dat er geen etos is in België :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze verkopen het ook online in sommige webshops! Ik weet in ieder geval zeker dat ze het bij bol.com hebben en die bezorgen als het goed is ook in België

   Verwijderen

Een reactie posten