4 lekkere recepten

Heey! Het leek mij wel eens leuk om een paar lekkere recepten te delen, dit zijn dingen die ik minstens 1 keer heb gemaakt en echt heel erg enthousiast over ben. Het zijn niet mijn eigen recepten maar van andere bloggers/YouTubers (of terwijl Cassey en Frances, haha). We houden natuurlijk allemaal van eten en van nieuwe dingen uit proberen, dus wie weet zie je hier wel iets heel lekkers tussen zitten! Heb je meteen wat te doen op deze mooie zondag :)

Cinnamon Rolls - Foodgloss

Deze heb ik afgelopen donderdag gebakken en poeh wat zijn ze lekker zeg! Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk om te maken en ze smaken zo ontzettend goed. Dit is dus zeker een aanrader.

100% Natural Banana Pancakes - Gluten ree, Flourless, Low Calorie
Deze video zag je gister ook al in het artikel van Sophie, maar dit is zo lekker dat het zeker hier ook een plaatsje verdient! Dit zijn bananenpannenkoekjes die alleen maar bestaan uit 2 eieren en 1 banaan. Simpeler dan dat kan het eigenlijk niet. Eerst dacht ik dat het ging smaken naar een gebakken ei met banaan smaak, maar dat was helemaal niet zo. Dit is iets wat je bijna altijd wel in huis hebt (althans wij hebben altijd eieren en bananen in huis) en is heel makkelijk te maken. Ook helemaal niet duur, omdat je maar 3 ingrediƫnten gebruikt.

Scones + clotted cream
Ik vind scones eigenlijk best wel heel lekker, ondanks ik ze bijna nooit eet. Laats met de verjaardag van mijn vader hadden we ze toch weer een keer gemaakt en ze waren verrukkelijk. 

Wraps voor lunch
Ik ben zo ontzetten dol op wraps, dus vind het altijd leuk om nieuwe combinaties te ontdekken qua vulling. De laatste tijd ben ik dol op wraps die ingesmeerd zijn met tapenade en daar vervolgens mais, sla, tomaat, komkommer en paprika op. Dat is echt goddelijk! Ook die met pesto, tomaat en mozzarella die Frances maakt in de video zijn heel erg lekker!

Wat vind jij leuk om te maken?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Nu heb ik honger haha. Ik ben dol op wraps en die cinnamon rolls klinken ook heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten