20 Herkenbare Ergernissen

Heey! Ik weet niet hoe het zit met jullie, maar ik heb nogal een hoop ergernissen, van sommige weet ik zeker dat ik niet de enige ben, dus daarom leek het mij leuk om er een paar met jullie te delen.

1. Meldingen van Facebook dat iemand je uitgenodigd heeft om een stom spel te spelen, hallo wie heeft gezegd dat ik dat spel wil spelen en nee ik wil je ook geen dingen geven, laat me gewoon met rust bedankt :).

2. Denk je dat je eindelijk een zakenvrouw aan het worden bent en je een mail krijgt, is het stomme reclame of een nieuwsbrief waar je je 900 jaar geleden voor hebt ingeschreven. Helaas, toch nog niet de zakenvrouw die je dacht dat je was.

3. Het moment dat je net je nagels gelakt hebt, vervolgens na een paar minuten toch wel denkt dat je je handen weer kunt gebruiken en voor je het weet je hele nagellak verpest is.

4. Het is de hele dag droog en je zet een stap buiten en het begint te regenen, hallo waar heb ik dat aan verdient.

5. Heb je dan toch eindelijk al die moeite gedaan om je hand op te steken in de les, omdat je voor het eerst sinds het hele schooljaar het antwoord weet, roept zo'n stom kind het door de klas. Steel m'n shine-momentje nou niet.


6. Mensen die verkeerd verwijzen, ik weet het, het is niet heel makkelijk. Maar toch weet je heel goed dat het niet DE raam is, vraag dan ook niet of de raam open mag, oke?

7. Mensen die smakken of met hun mond vol praten, NEE, alsjeblieft. Als ik had willen weten hoe gekauwd brood eruit zag in combinatie met speeksel, had ik daar wel om gevraagd.

8. Mensen die wel 6 keer per maand vragen of je ongesteld bent, omdat je zo chagrijnig bent. Hallo, ik ben hier op een plek waar ik niet wil zijn, met mensen die ik niet wil zien en moet dingen doen die ik niet wil, waarom zou ik blij zijn? Maar bedankt dat je het me vraagt, nu ben ik nog chagrijniger.

9. Mensen die vragen om jouw mening, die geef je vervolgens en dan worden ze helemaal boos. Ja vraag me dan ook niet om mijn mening.

10. "Waarom heb je alleen maar zwart aan?" NOU GEWOON OMDAT DAT KAN.

11. Het moment dat je je huiswerk af hebt en alles voor school gedaan hebt, je lekker op de bank of je bed gaat liggen en net lekker ligt, je opeens heel nodig moet plassen. Had dat niet even iets eerder gekund?

12. Je hebt 's ochtends helemaal  je best gedaan op je haar, besluit de wind opeens heel hard te gaan waaien en kom je aan op school en ziet je haar er uit alsof je net je bed uit komt, fijn!

13. Meldingen van Twitter dat bepaalde mensen iets geretweet hebben of toegevoegd aan hun favorieten. Het spijt me zeer fantastisch, maar dat boeit me nou dus echt even helemaal niks.

14. Het moment dat je om 14.00 een afspraak hebt bij de dokter, je voor het eerst ergens in je leven op tijd bent, namelijk 13.58, loopt die dokter opeens 40 minuten uit. Dus denk je de volgende keer, ah ik ga me niet meer haasten, ik kom wel om 14.05, dan zit de dokter op je te wachten en zegt dat je voortaan op tijd moet komen.

15. Als de adem van mensen naar sigaretten, knoflook of koffie ruikt. Zeker bij leraren, fantastisch dat je koffie drinkt, maar voordat je met je hoofd zo dicht bij komt, ga je beter eerst even een pepermuntje eten.


16. Mensen die niet door fietsen als je een brug op moet. Ja, ik snap het ik heb ook geen zin om deze brug op te fietsen, maar het gaat er niet sneller op als je met tempo slak gaat, iets sneller kan geen kwaad aangezien er nog zo'n 20 andere mensen achter je fietsen.

17. Het moment dat je tijdens de les, die nog 25 minuten duurt, zo nodig moet plassen en de leraren zeggen: "Het is bijna pauze, houd het nog maar even op". MENEER ALS IK HET NOG OP KON HOUDEN HAD IK NIET AAN U GEVRAAGD OF IK NAAR HET TOILET MOCHT, toch jammer dat ze dat niet begrijpen.

18. Dat je bij Nederlands formuleren krijgt, er vervolgens zinnen staan met een formuleringsfout en je na 30 minuten nog steeds niet door hebt wat er nou eigenlijk fout is in die zin.

19. De rekenvraag van scheikunde die meerkeuze is, dus je hebt sowieso 25 % kans dat je goed gokt, maar dat is niet de instelling die je hebt die dag. Je bent echt heel lang bezig geweest met het bereken van het antwoord, lijkt jouw antwoord nog niet eens een heel klein beetje op de meerkeuze antwoorden.

20. Mensen die anoniem haat reacties gaan zetten onder foto's/video's/facebook berichten/blogartikelen. Het is niet erg om je mening te geven, maar je hoeft niet alles te zeggen wat je denkt, beken even dat degene die het leest gewoon een persoon is net zoals jij en die ook gevoelens heeft. Wees dan een vent en doe het niet anoniem.

Eigenlijk zijn er nog veel meer dingen waar ik me wel eens aan erger, maar voor vandaag zijn dit er wel weer even genoeg!

Waar erger jij je dood aan?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Wauw ik herken me zelf zo erg in deze dingen, haha. Ik vind het ook vervelend als je het ene moment nog 1393 elastiekjes hebt en de dag erna ze opeens allemaal kwijt bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken me in zoveel dingen! ´Sooooo relatable´, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat een geweldige post, zo herkenbaar! Ik erger me vooral heel erg aan luidruchtige mensen in de trein, zo van, je bent niet alleen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, luidruchtige mensen zijn sowieso heel verelend, haha

   Verwijderen
  2. * Vervelend, dit soort dingen haat ik dus ook, als je niet fatsoenlijk kan typen, hahah

   Verwijderen
 4. Haha dit is nou echt een leuke blogpost, heel herkenbaar allemaal en je hebt het humoristisch geschreven, erg leuk! -x- www.marrrja.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten