Over mij

Heey! Wat leuk dat je wil weten wie achter dit kleine stukje internet zit! Ik ben Floor en dit is mijn mijn blog The Moments of Today! Ik ben een 20 jaar. Op mijn blog schrijf ik over alles wat ik leuk vind, daarbij kun je denken aan dingen over beauty, fashion, eten etc! Ook mag ik sinds 3,5 jaar geen gluten meer, dus je kunt ook glutenvrije recepten vinden op mijn blog!

Een echt uploadschema heb ik momenteel niet, maar de meeste artikels komen om 06.00 online!

Op mijn YouTube kanaal upload ik 2x per week:
Woensdag om 16.00
Zaterdag om 16.00

Over "The Moments of Today"
Ik werk sinds november 2013 aan mijn blog "The Moments of Today". Mijn blog heet zo omdat je moet genieten van de momenten van vandaag, je moet je niet te veel focussen op wat vroeger gebeurt is, je kan er niks meer aan veranderen. Het enige wat je er nu nog mee kunt doen is er van leren, zorgen dat je dezelfde fouten niet nog een keer maakt! En focus je niet te veel op de toekomst, het loopt waarschijnlijk toch wel anders dan je het in je hoofd gedacht had.

Bij let's connect kun je al mijn social media accounts vinden en je kunt me natuurlijk altijd volgen!

Ik vind het natuurlijk super leuk als jullie af en toe een reactie achter laten op mijn blog! En dan kan ik ook naar jullie blog kijken, wat natuurlijk super leuk is!

xx
FloorReacties