Update | Waar ben ik geweest?


Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt is er sinds mei al geen artikel meer online gekomen op mijn blog. Het begon de laatste tijd toch wel weer heel erg te kriebelen, dus ga ik gewoon weer lekker beginnen! Bloggen is toch nog steeds een hobby van mij en waarom zou ik er dan niet gewoon lekker tijd in steken. Aangezien 5 mei al een hele tijd geleden is (en er een hele hoop gebeurt is) wilde ik even een update artikel maken, zo weten jullie precies wat er allemaal in mijn leven gebeurt is!
Halverwege mei begonnen natuurlijk weer de eindexamens, dit jaar had ik er gelukkig maar 3! 16 Mei heb ik mijn rijbewijs gehaald en is een behoorlijk lelijke foto gemaakt haha, maar wat was ik blij! Voor de mensen die mij hiervoor al gevolgd hebben weten misschien dat het mijn herexamen was en jeetje wat was ik zenuwachtig! Die avond ging ik samen met Sophie naar het concert van The Vamps in Paradiso. Het was een van de leukste concerten waar ik geweest ben, omdat Paradiso zo lekker intiem is. 


Juni was een hele leuke maand, zo ben ik met Sophie een weekendje naar Boedapest geweest (waar al een vlog van over online staat!) Pff, ik ben echt dol op die stad! We hadden wel heel wat pech met onze terugvlucht... we moesten overstappen op Parijs (je weet wel, overstapvluchten zijn vaak goedkoper) maar doordat onze vlucht van Boedapest naar Parijs vertraging had, miste we onze vlucht van Parijs naar Amsterdam. 


Ik was EINDELIJK geslaagd voor mijn vwo-diploma. Jeetje wat heeft dat een bloed zweet en tranen gekocht, maar wat was ik ontzettend blij dat ik hem eindelijk in de pocket had! Ik had dit jaar zelfs een 7,2 voor mijn biologie examen terwijl ik dat jaar er voor op biologie gezakt was. Ik kreeg ook een hele leuke samenwerking voor mijn YouTube kanaal, ik ben namelijk een van de Etos Friends! En dat kreeg ik te horen op dezelfde dag dat ik mijn examenuitslag kreeg, het was een echte top dag. Mijn schoonzusje was ook geslaagd en die avond gingen we samen naar het concert van Camila Cabello en dat was FAN-TAS-TISCH. Ook ging ik nog naar het concert van Demi Lovato en eind juni ben ik ook nog twee keer naar het concert van Ed Sheeran geweest, wat ook echt ongelofelijk was. 

Juli, wat heb ik ook alweer gedaan in juli.... Ik denk gewoon werken??

In augustus had ik de introductie week van mijn studie in Nijmegen. Ik had er zo geen zin in maar heb uiteindelijk een ontzettend leuke tijd gehad! Ik heb geslapen bij een meisje die ik ontmoet had via Facebook en nu zijn we echt goede vriendinnen. We hebben samen To All The Boys I Loved Before gekeken en The Kissing Booth, beide fantastische films. Ook is Sophie naar New York gegaan om daar een half jaar te studeren. En ben ik druk geweest met het zoeken naar een kamer wat nog al zonder succes verliep...


Toen was het alweer tijd om te beginnen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik vond de eerste dag ontzettend spannend en ook letterlijk alles ging mis (en dan bedoel ik ook echt alles). Mijn tweede trein reed niet, waardoor ik 30 minuten moest wachten op een andere trein. Hierdoor kwam ik te laat bij mijn (eerste!!) les. Toen was de trein zo vol dat ik een deel van de weg mocht staan. Aangekomen op de universiteit (100 jaar te laat) durfde ik het lokaal niet in (ik doe een kleine studie dus er zijn niet zo heel veel mensen). Dus in plaatst van 20 minuten te laat, was ik nu 40 minuten te laat. Toen de les afgelopen was, begon het vet hard te regenen, had ik de bus gemist en moest ik een trein later nemen. Zoals je al begrijpt was het een ontzettend fantastische eerste dag. Eigenlijk ging de eerste week alles mis. Ik moest ook ongeveer 5 uur op een dag reizen (heen en terug) dus ik was kapot. Een week later kreeg ik dan toch eindelijk te horen dat ik een kamer had! Natuurlijk was ik ontzettend opgelucht, maar ik vond het ook wel spannend. In September ben ik  dus ook nog verhuisd naar Nijmegen en ik ben dol op mijn kamertje.En dan is voor dat je het weet alweer oktober.  Ik heb lekker de helft van oktober vrij gehad, heerlijk! In die vakantie ben ik een week naar New York geweest om Sophie te bezoeken. We hebben zo veel ontzettend leuke dingen gedaan dat ik daar nog een apart artikel over wil maken, maar een van de dingen die we gedaan hebben is het bezoeken van het hoofdkantoor van The United Nations (Verenigde Naties). Nu is oktober alweer aan zijn laatste dag gekomen en ben ik aan mijn laatste dag als 19 jarige gekomen.

Dit is een beetje wat er het afgelopen half jaar gebeurt is terwijl er een stilte op mijn blog heerste. Ik wil zoals ik al zei weer wat meer blogpost gaan maken. Over een uploadschema en die dingen heb ik nog niet echt nagedacht, ik zie wel wat er gebeurt! Een ding kan ik je sowieso beloven en dat is een artikel van New York, met heel veel foto's!

Wat is er in jouw leven de laatste tijd allemaal gebeurt?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Heey,
  Zou ik mogen vragen wat voor studie je doet? En is de universiteit in Nijmegen leuk? Ik wik daar namelijk ook gaan studeren vandaar.
  Gr

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi! Ik studeer Philosophy, Politics & Society en ik vind Nijmegen en de uni echt super leuk :) Wat wil jij gaan studeren? x

   Verwijderen

Een reactie posten