Doelen MeiHet is natuurlijk alweer 5 dagen mei, dus het werd weer eens de hoogste tijd voor mijn doelen van deze maand. Mei is wat mij betreft een fijne maand, maar dan moeten we de eindexamens wel even vergeten. Ik houd er gewoon van dat het weer lekkerder wordt en je lekker buiten kan zijn! Ben je benieuwd naar de doelen van deze maand? Lees dan snel verder!Natuurlijk gaan we eerst even beginnen met een korte terugblik op de afgelopen maand, april.

Mijn toetsweek goed doen - check, ik had een 6,8 voor wiskunde, een 6,5 voor biologie en een 5,9 voor aardrijkskunde.
Vloggen tijdens het concert van Niall - Ja zeker weten, de vlog kun je hier bekijken.
Inschrijven voor een studie - Ook dat heb ik gedaan en daar vertel ik jullie binnenkort nog wel wat meer over!
Pizzadate met Sophie en afspreken met Femke - Pizzadate met Sophie hebben we wel gedaan alleen heb ik Femke niet gezien helaas.
Minder geld uitgeven - nope
Meer proberen te werken - Laten we het hier niet over hebben..

Na goed, nu is het in ieder geval tijd voor de doelen van deze maand en dat is waarschijnlijk ook de reden dat je mijn blogpost bent gaan lezen, dus laten we snel beginnen!

Over 1,5 week heb ik mijn herexamen voor mijn rijbewijs en dus is natuurlijk een van mijn doelen  mijn rijbewijs halen, want ik ben klaar met daar geld aan uit te geven. En natuurlijk wil ik gewoon mijn rijbewijs hebben, maar dat is toch wel de hoofd reden, oeps. Op  dezelfde dag van mijn rijexamen ga ik ook nog naar een concert en ik wil ook graag vloggen bij het concert van The Vamps.

Ook wil ik deze maand nog een leuk tripje boeken. Ik wil namelijk in juni graag naar Boedapest dus dat moeten we dan deze maand zien te regelen. Ik heb er al ontzettend veel zin in en ben al heel Pinterest aan het afzoeken naar plekjes waar ik in Boedapest heen wil! Mocht je nog tips hebben van dingen die we zeker moeten doen, laat het mij dan vooral weten!

Mei is natuurlijk de maand van de eindexamens en ik wil dan ook heel graag mijn eindexamens goed doen. Ik heb er dit jaar maar 3 (wiskunde b, biologie en aardrijkskunde) en ik hoop gewoon dat alles goed gaat en dat ik dit jaar lekker wel kan slagen. Ik krijg trouwens heel veel vragen over wat voor school ik nou precies doe en hoe dat zit dus daar zal ik binnenkort een video over maken!

Verder wil ik graag ook weer meer outfit foto's maken. Ik vind het gewoon leuk om leuke outfits aan te doen 's ochtends maar ik vind het ook ontzettend leuk om er outfit foto's van te maken en daar dan vervolgens een blogpost over te maken en wat foto's te delen op Instagram. Zeker nu het lekkerder weer wordt, worden mijn outfits in ieder geval weer een stukje leuker!

Dat waren wel zo'n beetje de doelen voor de maand mei. Natuurlijk komen er in de loop van de maand wat meer doelen bij of vallen er wat af maar dit is in ieder geval wat op dit moment mijn doelen zijn! Laat vooral in de reacties achter wat jouw doelen zijn deze maand want dat vind ik ontzettend leuk om te lezen!

Liefs.
Floor

Reacties