Outfit | Ready for Summer!


Ik ben zo aan het genieten van dit heerlijke weer dat we de laatste dagen hebben, I love it! Ik heb wel al mijn boven armen een beetje verbrand, wat dan weer jammer is. Ik kon niet wachten om deze items van Primark te dragen want ik ben echt obsessed. En dan bedoel ik ook echt obsessed. De jurk komt trouwens in de shoplog die zaterdag online komt! En de zon, ik ben zooo dol op de zon. Merk meteen dat ik een stuk vrolijker ben en meer voor elkaar krijg!


De collectie van Primark vind ik zo ontzettend leuk op het moment. Ik ben sowieso al behoorlijk lange tijd een grote liefhebber van hun denim items, dus toen ik deze mooie jurk zag met geborduurde bloemen was ik in een keer verkocht. Ik weet niet zo goed hoe je dit type jurk noem, dus ik noem het maar even een tuinjurk (ipv tuinbroek) of overgooier. Het shirtje dat ik er onder heb is zo ontzettend zacht en vind de kleurencombinatie ook nog eens vet leuk: donkerblauw, zwart, lichtroze, wit, rood, mintgroen, aubergine. En deze slippertjes van de Primark zitten ook nog eens ontzettend lekker! Om de look af te maken deed ik mijn roze zonnebril er bij!

Alle items zijn van de Primark wel zo gemakkelijk haha :)

Liefs,
Floor

Reacties