Outfit | Pyjama met lipsPyjama's, ik heb er altijd al een zwak voor gehad. Zodra het winter is ben ik dan ook meteen te vinden in pyjama's met een winterse print of nog leuker een kerstprint! Voor de lente en zomer komen dan de korte broekjes de kast weer uit met leuke printjes. Laatst kocht ik dit ontzettend leuke setje bij de Hunkemöller en ik ben obsessed, dus wilde het graag met jullie delen! 

 

Het is een blauwe pyjama met allemaal rode lipjes erop! Ik vind de combinatie van blauw en rood erg leuk, al had ik dat van te voren nooit gedacht. Het setje komt met een blousje wat ik het persoonlijk nog 100x leuker vind maken en verder zit er nog een heel schattig shortje bij (ondanks je ook een lange broek heb die er bij past!).


Pyjama blouse Hunkemöller - Pyjama broekje Hunkemöller

Wat is jullie favoriete pyjama op het moment?
Liefs,
Floor 


Reacties