Outfit | Paperbag Trousers


6 April plaatste ik een bestelling bij de H&M (waarvan de shoplog al online staat!!) en daarin zat onder andere deze onwijs leuke paperbag broek en dit ontzettend leuke korte mouwen shirtje! Legergroen of kaki is een van mijn favoriete kleuren ooit dus was ook erg excited toen ik zag dat ze deze broek ook in die kleur hadden! Als je benieuwd bent naar de rest van de items en meer foto's lees dan snel verder! 

Kunnen we aller eerst het weer even een applausje geven, want het is de afgelopen week echt heerlijk geweest! Jeaah!! Ik heb de broek gecombineerd met een heel leuk wit shirtje waar "love" opstaat, ik vind de combinatie van het subtiele rood met legergroen erg mooi! Verder heb ik mijn stan smiths er onder gedaan om de look compleet te maken. Ik ben dol op deze outfit en kan niet wachten om hem lekker vaak te gaan dragen in de lente. Ze hebben de broek trouwens ook nog in het mosterd geel, wat sommige meiden zo ontzettend tof staat!

Broek H&M - Shirtje H&M - Schoenen Adidas Stan Smith klittenband 

Heb jij al eens paperbag trousers geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties