Dingen om te doen met je BFF!Hoe vaak komt het voor dat je samen met je (beste) vriendin(nen) gaat afspreken maar jullie eigenlijk geen idee hebben wat jullie kunnen gaan doen. Om je van die stress af te helpen heb ik een lijstje gemaakt met allemaal dingen die je kunt doen. Ik heb in 2016 al eens eerder zo'n artikel geschreven dus als je daar benieuwd naar bent kun je hier klikken. Laten we in ieder geval maar snel beginnen met de nieuwe tips!

Doe een fotoshoot
Niks is leuker dan met je vriendinnen allemaal foto's te maken! Het is ontzettend leuk om te doen, maar ook nog eens leuk voor later om op terug te kijken én iedereen kan wel weer eens een nieuwe profielfoto gebruiken op Instagram/Twitter/Facebook toch? Je kunt als het lekker weer is foto's buiten gaan maken bijvoorbeeld in een leuke stad, het strand, in het bos. Als het regent kun je dan weer (ook buiten foto's maken in je te leuke regenjas) bijvoorbeeld binnen foto's maken die lekker cozy en gezellig zijn! Het is ook leuk om eens foto's van Pinterest/Tumblr na te maken als je geen inspiratie hebt voor foto's, Sophie en ik hebben ook ooit een poging gedaan tot en het resultaat kun je in deze video zien! 

Doe een maksertje op
Er zijn zo veel leuke maskertjes tegenwoordig te verkrijgen dat het super leuk is om die samen met je beste vriendin op te doen. Bij de Action kwam ik laatst van die bubble maskers tegen en die zijn zo ontzettend leuk om te proberen. Als je nou geen idee hebt wat bubble maskers zijn, raad ik je aan om mijn first impression bubble mask video te kijken! De action heeft nog heel veel meer leuke maskertjes die een leuk prijsje hebben!

Ga een pizza bakken (of gewoon pizza eten als je te lui bent om ze zelf te maken :p)
Sophie en ik zijn beide dol op pizza dus wij hebben met enige regelmaat een pizza date, zoals we dat zelf noemen. Het is natuurlijk super leuk om zelf je eigen pizza te maken, hem zelf te beleggen en vervolgens in de oven te doen om hem daarna op te kunnen eten, yum! Als je niet van pizza houdt kun je natuurlijk ook iets anders maken (of sushi bestellen). Maar iets wat te maken heeft met eten is altijd een erg goed idee.


Ga een leuke stad verkennen
Zeker nu het weer lekkerder weer wordt is het super leuk om lekker door een stad te gaan lopen (en natuurlijk te shoppen). Dit tripje kan je overigens goed combineren met het houden van een fotoshoot, want dan heb je meteen leuke achtergronden voor je nieuwe foto's. Je kunt natuurlijk naar een stad dichtbij gaan, maar het is ook vet leuk om eens naar een stad te gaan waar je nog nooit geweest ben.

Houd een make-upruil
Iedereen heeft wel make-up in je stash die je nooit meer gebruikt, gewoon omdat je andere fijne producten gevonden hebt of omdat het toch niet de goede kleur is. Hou eens een make-up swap met je vriendinnen, zo kun je je make-up die je niet meer gebruikt aan vriendinnen geven zodat zij die kunnen gebruiken en heb je weer zelf er weer wat nieuwe pareltjes bij. Ditzelfde kun je overigens ook heel erg goed doen met kleding!

Dit zijn dan een aantal dingen die je kunt doen met je BFF! Natuurlijk kun je ook altijd gewoon lekker een filmpie kijken met een bak popcorn en een dekentje, want ook daar is helemaal niks mis mee!

Wat zijn dingen die jij altijd doet met je vriendinnen?
Liefs,
Floor

Reacties